Heidi Berg jakten 09 (Foto: Beate Sneve Larsen)
Heidi Berg jakten 09 (Foto: Beate Sneve Larsen)

Heidi Berg

24 år fra Sandnes

Her er litt mer om Heidi som skal date Kristian.

Yrke: Student

Arbeidssted: Universitetet i Stavanger

Hvorfor sendte du inn brev til bonden? Da jeg så Kristian på tv synes jeg han virket som en veldig bra gutt som jeg kunne tenke meg å bli bedre kjent med. Å så var han jo veldig søt da:=) Derfor bestemte jeg meg til slutt å skrive et brev til han.

Hva er det som er så spesielt med ham? Kristian er kjempesnill og omtenksom og han har en utrolig flott personlighet. Han har også en utolig utstråling som er veldig sjarmerende.

Hva skal til for at dere skal få god kontakt? For at vi skal få god kontakt må den rette kjemien være tilstede. Det er veldig viktig at begge føler at man kan være seg selv rundt hverandre.

Hvordan er drømmemannen din? Drømmemannen min er en mann som er snill og omtenksom. Han må være til å stole på og han må gjerne også være litt romantisk. Han trenger ikke ha de samme interessene som meg, men det er viktig at vi har de samme verdiene når det gjelder viktige ting i livet. Drømmemannen må også få meg til å føle meg spesiell for han.

Hvordan vil du helst tilbringe en romantisk date med din bonde? En romantisk date kan egentlig være mye forskjellig forskjellig. Det kan være alt fra å spise en god middag, gjerne lage den sammen, til å dra ut på picnic å sitte ute i naturen.

Hvilke aktiviteter håper du bonden tar deg med på for at dere skal bli bedre kjent? Jeg håper han tar meg med på aktiviteter som innebærer litt av det å bo på gård. Jeg har utrolig lite erfaring fra gårdsbruk, så det hadde vært veldig gøy å fått blitt med på ulike aktiviteter innenfor dette. Jeg ønsker også at han tar meg med på aktiviteter som han interesserer seg for. Da ser jeg litt mer hva han liker å gjøre og kan på denne måten bli enda bedre kjent med han.

Hvilke interesser har du? Jeg bruker mye av tiden utenom skole og jobb til å være sosial med venner og familie. Dette er noe som betyr mye for meg. Ellers liker jeg å være aktiv og jeg er glad i å trene. Jeg har alltid vært glad i fotball, men nå blir det for det meste trening på treningsstudio.

Hvordan tror du venner vil beskrive deg? Jeg tror min venner vil beskrive meg som en sosial person som liker å bruke tid sammen med vennene mine, og som bryr meg om at de rundt meg har det bra. Jeg tror også de vil si at jeg er en aktiv person og at jeg liker å finne på mye forskjellig.

Fra minneboken din (dette har jeg tolket som fra minneboken da jeg var liten)

- Min favorittmat er: Biff
- Jeg leser helst: Topp
- På TV ser jeg på: Pacific Blue
- Jeg vil helst reise til: Mexico
- Favoritt-dyr: Hest