Birte Magnussen jakten 09 (Foto: Håvard Solem)
Birte Magnussen jakten 09 (Foto: Håvard Solem)

Birte Magnussen

33 år fra Bergen

Her er litt mer om Birte som skal date Kristian.

Yrke: Fysioterapeut

Arbeidssted: Ravneberghaugen Rehabiliteringssenter

Hvorfor sendte du inn brev til bonden? fordi jeg har lyst til å finne en som jeg kan dele resten av livet mitt med og som vil dele sitt liv med meg. Så hvorfor ikke prøve å finne ham på denne måten.

Hva er det som er så spesielt med ham? Han gav et godt førsteinntrykk på TV. Han virket solid, ærlig, snill og tillitsfull. Ja, så var han også veldig kjekk.

Hva skal til for at dere skal få god kontakt? Det må være en kjemi og gnist der fra starten av. God kommunikasjon er viktig i kombinasjon med litt humor.

Hvordan er drømmemannen din? Han har godt humør, en lun humor og ikke selvhøytidelig. Drømmemannen min må være glad i å gå turer og være litt fysisk aktiv.

Hvordan vil du helst tilbringe en romantisk date med din bonde? Da ville jeg tatt ham med på en aktivitet som f.eks liten fjelltur/skogstur. Etterpå gått en tur på cafe eller laget mat sammen.

Hvilke aktiviteter håper du bonden tar deg med på for at dere skal bli bedre kjent? Jeg synes det er lettere å bli bedre kjent med noen når man gjør noe fysisk. Som skogsturer/gå turer, bowling, bading, løping/jogging.

Hvilke interesser har du? Jeg er glad i å holde kroppen i form. Liker godt å gå turer i fjellet og å jogge. Går en del på cafe, kino og vinkvelder med venner. Ellers er jeg glad i å være sammen med familie og venner.

Hvordan tror du venner vil beskrive deg? De vil si at jeg er ærlig, snill og samvittighetsfull. Kanskje litt beskjeden blant mennesker jeg ikke kjenner så godt. Så vil de si at jeg har et godt humør og ler mye.

Fra minneboken din

- Min favorittmat er: Laks/ørret
- Jeg leser helst: Ukeblader og aviser, men også litt bøker.
- På TV ser jeg på: Her er jeg altetende, men det blir vel en del serier.
- Jeg vil helst reise til: Praha
- Favoritt-dyr: Hund