Kjersti Haugen jakten på kjærligheten 09 (Foto: Håvard Solem)
Kjersti Haugen jakten på kjærligheten 09 (Foto: Håvard Solem)

Kjersti Haugen

26 år fra Bodø

Her er litt mer om Kjersti som skal date Kristian.

Yrke: Student og ambulansepersonell

Arbeidssted: Hjemmesykepleien

Hvorfor sendte du inn brev til bonden? Fordi jeg tror at han kan være den rette for meg. Han trigget både nysgjerrigheten min og interessen min. Jeg kunne absolutt tenkt meg å møte han og bli kjent med han.

Hva er det som er så spesielt med ham? Han virker så jordnær og snill, i tillegg har han humor, godt humør, er kjekk og har de samme interesseene og verdiene som meg.

Hva skal til for at dere skal få god kontakt? Kjemien må være til stede, noe man merker med en gang. Dersom vi har samme humor og er åpne begge to, så tror jeg at kontakten blir bra. Det er viktig å kunne le sammen, i tillegg til at man må kunne ha diskusjoner om all verdens ting.

Hvordan er drømmemannen din? Som Kristian. Intelligent, ærlig, åpen, godt humør, selvstendig, ha egne meninger og like barn. Er jo også greit med samme interesser.

Hvordan vil du helst tilbringe en romantisk date med din bonde? Ute i naturen er perfekt for min del. Sitte rundt bålet å snakke, ta et glass vin eller kaffe, se på stjernene og bare nyte hverandres selskap.

Hvilke aktiviteter håper du bonden tar deg med på for at dere skal bli bedre kjent? Jeg håper han tar meg med på ting som viser hvem han er, alle de forskjellige sidene hans. Hvilke aktiviteter er ikke så viktige egentlig. Vi har etter som jeg har skjønt, ganske like interesser.

Hvilke interesser har du? Friluftsliv og musikk er de to viktigste tingene. Padling er fantastisk morsomt, det samme er klatring.

Hvordan tror du venner vil beskrive deg? Jeg tror nok de vil beskrive meg som selvstendig, alltid glad og blid, «perfeksjonist», humørspreder og ei jente med bein i nesen. De fleste vil nok også si at jeg er en person som ikke har noen problem med å si ifra dersom noe blir gjort feil eller lignende, og at jeg er arbeidsom og effektiv.

Fra minneboken din

- Min favorittmat er: Kjersti’s spesial: wok med laks og hemmelig krydder.
- Jeg leser helst: Krimbøker, hvor triologien om Salander til Stieg Larsson er favoritten.
- På TV ser jeg på: Grey's anatomy, CSI og andre krimserier.
- Jeg vil helst reise til: Island og Egypt.
- Favoritt-dyr: Hund og hest.