Bryr du deg om politikernes utseende? Si din mening nederst i artikkelen.

I dag tar Inga Marte Thorkildsen sin politiske rival Erna Solberg i forsvar. På forsiden av Dagbladet i dag ber hun Ringdal slutte å mobbe Erna for vekta.

Bare er opptatt av øyenskygge

Erna Solbergs stabsjef Julie Voldberg til kraftig til mottmæle i kveldens Tabloid. Hun besyldte Ringdal for bare å være opptatt av oberfladiske aspekter.

- Etter Kristiansand-debatten til Nrk fikk Erna terningkast seks, og så sitter du Ringdal på P4 og snakker om fargen på øyenskyggen hennes, sa Voldberg. En fremstilling Ringdal mente var uriktig.

Julie Voldberg mente uansett at Erna Solberg har vist seg fra sin beste side denne valgkampen, takket være en sterk indre selvtillit. Hun syns derfor debatten rund Solbergs vekt er en avsporing fra hva som er viktig foran valget.

Aktuell med bok

Kjell Terje Ringdal er aktuell med boken: " Kunsten å overbevise ". Og det er ikke bare Erna Solberg som blir gjennomanalysert og plukket fra hverandre. Ringdal tar også opp hvordan Siv Jensen har fått dypere stemmeleie, mens det er bra for Jens Stoltenbergs omdømme at han lar seg avbilde på fisketur med Lars Sponheim.

Ubehagelig å ta opp dette

Kjell Terje ringdal skriver i boken: Erna Solberg er for tjukk (... ) Jeg føler meg råtten over å skrive det, fordi det oppleves som urimelig ovenfor en hardt arbeidene kvinne fra et parti som vil folk vel. Erna Solberg har mann og flotte barn. De er glad i sin mor og hun har ikke gjort noe galt, står det å lese.

Bryr du deg om politikernes utseende? Si din mening her.