Fra og med mandag 31. august skal vi starte et nytt treningskonsept i God morgen Norge kalt Danceworkout. Her skal vi ikke bare få god trening, men også lære trinn til danser som Vals, Salsa og Jive for å nevne noen. Vi skal trene ved hjelp av danseteknikk.

Therese Cleve

Vår trener er Therese Cleve, som de fleste kjenner fra programmet «Skal vi danse».

Utøver høsten skal Therese inspirere oss til å komme i bedre form ved hjelp av dans!
Uansett om du er alene eller har en partner, denne treningsformen vil ikke bare gjøre deg i bedre form, men også lære deg trinn du kan ha nytte av på dansegulvet. Så vil du imponere noen til julebordet, har du sjansen til å starte treningen nå!

Tren med oss på nettet!

Annenhver mandag kan du møte Therese direkte hos oss kl 8.10. Etter sending er Therese på nettprat for å svare på alt fra slankere midje til vanskelige dansetrinn.

Hver uke kommer Nina Aasmundsen og Bjarte Ragnhildstveit fra God morgen Norge-redaksjonen til å trene og lære å danse med Therese i hennes studio i Nydalen.

Hvordan det går får du ikke bare se på tv annenhver mandag, men også her på våre nettsider. Her vil vi legge ut alt vi gjør av trening og teknikker, slik at du der hjemme kan være med å lære sammen med oss.

Kom i danseform sammen med God morgen Norge hele denne høsten!