Hjemmelagets målvakt Sead Ramovic ble utvist, på overtid, da han dyttet en Javier Francisco Yeste, som gikk sakte av banen ved et bytte i returoppgjøret i playoff til Europaligaen i fotball mellom Tromsø og Athletic Bilbao på Alfheim  (Foto: Rune Stoltz Bertinussen/SCANPIX)
Hjemmelagets målvakt Sead Ramovic ble utvist, på overtid, da han dyttet en Javier Francisco Yeste, som gikk sakte av banen ved et bytte i returoppgjøret i playoff til Europaligaen i fotball mellom Tromsø og Athletic Bilbao på Alfheim (Foto: Rune Stoltz Bertinussen/SCANPIX)
Sead Ramovic  (Foto: TV 2/)
Sead Ramovic (Foto: TV 2/)

Her kortslutter Ramovic

Utvist på overtid etter å ha dyttet Athletic-kapteinen.

Tromsø - Athletic 1-1

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

Alfheim/Bergen (TV 2 Sporten): På overtid under oppgjøret mellom Tromsø og Athletic ble Sead Ramovic utvist da han løp bort til Athletic-kaptein Fran Yeste og dytte ham da han mente at han brukte alt for lang tid på gå å av banen.

Les også: Drama da Tromsø ble slått ut

TV 2 Sportens ekspertkommentator Frode Olsen har selv hatt Atletic-trener Joaquín Caparrós og var i ferd med å forklarte byttet da Ramovic kortsluttet.

- Det gjør han med vilje fordi det tar tid for kapteinen å overlevere kapteinsbindet til en annen spiller. Så kynisk er de. Det vet jeg, for det har Caparrós fortalt i garderoben, sier Olsen akkurat i det Ramovic kortslutter og dytter Yeste.

Se situasjonen i videovinduet over!

Tromsø-spiss Morten Moldskred synes utvisningen var helt grei.

- Det er greit. Han springer jo 200 meter og dytter en mann. Han bør jo klare å tenke seg om før den tid, sier Moldskred.

Se mål og høydepunkter fra kampen her:

335589