ørjan røyrane  (Foto: TV 2/)
ørjan røyrane (Foto: TV 2/)
guastavino  (Foto: TV 2/)
guastavino (Foto: TV 2/)
guastavino  (Foto: TV 2/)
guastavino (Foto: TV 2/)
Sandefjordjubel etter at Ørjan Røyrane ga gjestene ledelsen 1 0 under eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Sandefjord på Brann Stadion i Bergen  (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
Sandefjordjubel etter at Ørjan Røyrane ga gjestene ledelsen 1 0 under eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Sandefjord på Brann Stadion i Bergen (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
ørjan røyrane  (Foto: TV 2/)
ørjan røyrane (Foto: TV 2/)
Malick Mane, Erik Mjelde (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)
Malick Mane, Erik Mjelde (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)
Guastavino  (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
Guastavino (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
Steinar Nilsen  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Steinar Nilsen (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Sandefjord senket Brann igjen

Bergenserne skulle revansjere tapet i serieåpningen, men ble senket av sine «egne».

Brann - Sandefjord 0-1

Se kampen i opptak i vårt kampsenter .

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

Brann Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Sandefjord scoret på sin første målsjanse mot Brann, og til tross for massivt press holdt gjestene unna i Bergen.

Og det var Branns «egne» som ødela festen på Brann stadion. Den tidligere Brann-spilleren Erik Mjelde slo inn, og Ørjan Røyrane fra Norheimsund headet inn det vakre seiersmålet.

Se mål og høydepunkter i videovinduet over!

Brann hadde spillet kampen gjennom, men slet med å skape sjanser. Dermed gikk Brann av banen på Brann Stadion uten å score mål for første gang på ett år.

- Vi er selvfølgelig kjempeskuffet over dagen i dag, det er ingen tvil om det. Vi kjører vel kampen i to ganger 45, men det vil seg ikke. Vi har nok målsjanser til å avgjøre kampen, så det er ikke annet å gjøre enn å komme seg på feltet og øve, sier Brann-trener Steinar Nlisen til TV 2 Sporten.

- Hvilke marginer er det som ikke går deres vei?

- Det er litt presisjon, selvfølgelig, ikke minst i selve scoringsøyeblikket. Også er det en veldig god Espen Bugge Pettersen som tar det som kommer innenfor stengene, og så sløser vi en del, sier Nilsen.

Se intervju med Brann-treneren her:

334963

Sandefjord-trener Patrick Walker var naturlig nok langt mer fornøyd etter å ha klatret til åttendeplass på tabellen.

- Det er en veldig fin skalp, ingen tvil om det. All ære til guttene i kveld. De spilte en konsentrert taktisk kamp, sier Walker til TV 2 Sporten.

- Føler du det var denne kvelden som sikret Tippeliga-spill også i 2010?

- Vi har kommet langt på vei, men vi skal holde oss rolige. Vi har en viktig kamp neste helg også, sier Walker.

Se intervjuet her:

334966

Drømmeåpning
Etter 14 minutter var det Sandefjord som gikk opp i føringen i Bergen. Erik Mjelde slo et glimrende innlegg fra høyre, og Ørjan Røyranes heading var like vakker.

Ballen føyk i krysset bak en sjanseløs Kenneth Udjus. Se målet:

334949

Branns første målsjanse kom etter 35 minutter, da Jan Gunnar Solli fyrte av fra 20 meter.

Skuddet var hardt, men Espen Bugge Pettersen var kjapt nede og reddet Sollis skudd.

Minuttet etter var det nesten for Solli igjen. Erik Huseklepp dro seg ned til dødlinjen og slo et glimrende innlegg til Solli på bakerste stolpe. Solli traff godt med pannebrasken, men Bugge Pettersen vartet opp med en praktredning. Se sjansen:

334952

Seks minutter ut i andre omgang var det Birkir Már Sævarsson som fikk stå alene og kline til fra 7-8 meter, men islendingens avslutning var av det håpløse slaget. Se kjempebommen:

334953

Etter 58 minutter var det Diego Guastavino som var farlig frempå. Uruguayaneren forsøkte å skru ballen i lengste kryss fra skrått hold, men avslutningen gikk like utenfor.

Lagoppstillinger:
Brann (4-4-2): Kenneth Udjus - Hassan El Fakiri, Ólafur Örn Bjarnason, Kristján Örn Sigurdsson, Birkir Már Sævarsson - Jan Gunnar Solli, Tijan Jaiteh, Gylfi Einarsson, Petter Vaagan Moen - Diego Guastavino, Erik Huseklepp.

Sandefjord (4-4-2): Espen Bugge Pettersen - Olav Zanetti, Espen Nystuen, Alexander Gabrielsen, Martin Jensen - Fenan Salcinovic, Ebrima Sohna, Marciano, Ørjan Røyrane - Erik Mjelde, Malick Mane.