Oddvar_valg09
Oddvar_valg09

Comeback for Oddvar Stenstrøm

Er tilbake i manesjen for å lede folkemøtet i valgkampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Han ledet Holmgang i over ti år, og lot pekefingeren gli over politikere – og folket.

I dag gjør Oddvar Stenstrøm comeback i manesjen når han leder det første av to folkemøter på TV 2 under valgkampen.

– I direktesendte politiske tv-debatter med publikum blir det tydelig at politikk handler om følelser. Politikk engasjerer folk på en praktisk og konkret måte, det skal vi få fram i folkemøtene, sier Oddvar Stenstrøm.

Og folket får møte kremen av politikere. Jens Stoltenberg (Ap), Siv Jensen (Frp), Erna Solberg (H), Kristin Halvorsen (SV), Liv Signe Navarsete (Sp), Dagfinn Høybråten (KrF) og Lars Sponheim (V) står på gjestelisten.

Folkemøtet gikk direkte fra studio på Karl Johan klokken 21.40 onsdag.
Se opptak av sendingen i videovinduet øverst.

Twitre direkte

Meldinger fra Twitter med hashtag #tv2valg og sms til 1984 med kodeord VALG (5,- kr/mld) havner ut på tv2nyhetene.no under sendingen.
På folkemøtet er det ikke Stein Erik Hagen som får sette dagsorden. Her kommer spørsmålene direkte fra folket selv, en debattradisjon som har stått høyt i TV 2s historie.

– Dette er en arv fra de journalistiske grunnpilarene i TV 2, sier leder for valgdekningen Tor Godal.

Under kveldens sending kan også tv-seerne delta i ordvekslingen. Enten ved å sende en sms til 1984 med kodeordet VALG. Men også gjennom Twitter. Meldinger som merkes med #tv2valg kan bli synlige på tv-skjermen. I tillegg kan du følge strømmen av sms og twitter-meldinger her på tv2nyhetene.no mens sendingen pågår.

Følg TV2nyhetene på Twitter her.

– 225 millioner seere

Til sammen så 225 millioner mennesker Holmgang-sendingene gjennom 15 år.

Og for dem som lurer på om det fortsatt er liv i sirkushesten; Stenstrøm har jobbet som anker på TV 2 Nyhetskanalen siden han ga seg som programleder i Holmgang.