Dette er båten som ser annerledes ut enn alt annet du har sett på vannet. Mest av alt ligner den på en motorisert flytebrygge!

Sun Tracker heter skapningen og produseres i – som du kanskje alt har gjettet – i USA. Men den selges i Norge også

Full ståhøyde

Ikke mindre enn 21 forskjellige utgaver finnes – fra 18 til 36 fot, og i flere forskjellige utstyrsvarianter, og med både utenbords og innenbords motorer.

Førerplassen

Båten er praktisk, en barnevogn eller en rullestol kan for eksempel trilles rett om bord. Du får kalesje som gir full ståhøyde, du får grill til å feste på rekka, og du kan få opplåsbar solseng (med kompressor).

Beachparty

Med den kan du lage en gedigen dobbeltseng av de to fremste salongene. Perfekt til late dager i sola – etter en sen kveld og natt...

Flytepongtongene i aluminium med livstidsgaranti, gjør båten stabil og tillegg kan du kjøre den rett opp på stranda – slik at du kan fortsette med beachparty der!

Badeplattform

Salongene er påkostet med skinn av god kvalitet, førerposisjon med komplett instrumentering og god stol, og romslig badeplattform inngår også – om man får behov for en dukkert!

Prisene for rimeligste utgave er rett under 200 000 kroner inkludert motor, billig nok til at det blir penger igjen til hvitvin og reker – slik at du kan invitere til party...

Se Jan Erik teste Sun Tracker, klikk her:

Les mer om Sun Trakcer båter, klikk her:

Plassen utnyttes maksimalt, men gir et særegent utseende