ThomasNumme1024x576 SCANPIX (Foto: Hommedal, Marit , © MHO )
ThomasNumme1024x576 SCANPIX (Foto: Hommedal, Marit , © MHO )

- Det har blitt litt for lang ferie

«Senkveld»-Thomas bekymret før åtte dager med hardkjør i nytt reality-konsept.

Gjennom flere sesonger har seerne fått stifte bekjentskap med Thomas og Haralds mange dueller.

I år er det klart for et helt nytt konsept hvor de to er lagleder for hvert sitt lag av kjendiser.

- Vi begynte jo med «Harald gjør ting han ikke kan» for mange år siden, som gikk over i «Thomas vs Harald» som gikk over i «Senkveld-duellen». Nå har vi Camp Senkveld hvor vi har to lag med syv på hvert lag som kjemper sammen gjennom hele høsten, sier programleder Thomas Numme til «God kveld Norge».

Stjernespekket lag

Han er storfornøyd med sitt stjernespekkede lag, som i tillegg til han selv består av Hallvard Holmen fra «Himmelblå», Adil Thathaal, kjent fra «Dansefeber», Klaus Joachim Sonstad, kjent som sauebonde i programmet «Are og Odin», God kveld Norges egen Dorthe Skappel, Erik Mortvedt fra rapduoen «Erik og Kriss», og TV 2-programleder Kristin Skogheim.

- Jeg er veldig fornøyd med laget mitt, det er et feiende flott lag. Det er mye fysikk, klokskap, og egentlig alt, smiler den populære programlederen.

Bor sammen

Deltakerne har på forhånd ikke fått vite noe om hvilke øvelser de skal igjennom, men i åtte hele dager blir det kappestrid. De skal også bo sammen på Oscarborg festning utenfor Drøbak.

- Her er det mye rare konkurranser, hvor du må by på mer enn fysisk form, men i huet mitt mener jeg at vi ligger godt an altså, sier Harald Rønneberg til «God kveld Norge».

- Føler meg som en kvise

Harald har fått med Lene Kristin Ellingsen fra «Himmelblå», Tidligere hockeyspiller Espen Shampo Knutsen, Morten Ramm fra «Manshow» og «Torsdag kveld fra Nydalen», Kristoffer Tømmerbakke fra «Erik og Kriss», tidligere håndballspiller Mia Hundvin, samt Kaizers-vokalist Janove Ottesen.

- Jeg er veldig godt fornøyd med laget, det er jo så flott det laget at jeg føler meg som en kvise på det laget. Jeg elsker laget mitt, fasholder Harald, som ikke er direkte beskjeden foran kappestriden.

- Det er utrolig mye bedre enn det andre laget. De ser ut som om de har gitt opp litt, og at det er litt sånn trist. At livet er ferdig i en alder av 35-36-37-år. Det er en helt annen glød i Team Harald, mener han.

- For lang ferie

De åtte dagene med hardkjør som står foran deltakerne kan tære på noen og enhver. Thomas er blant dem som frykter at ferien har tatt på fysikken.

- Noen av oss er godt trent, andre har nok hatt en litt for lang ferie.

- Hvem har hatt for lang ferie?

- Det er først og fremst jeg.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»