Ærlighet varer lengst..? Faksimile fra Finn.no.
Ærlighet varer lengst..? Faksimile fra Finn.no.

Opel Astra: - Jeg selger den j... drittbilen

Sjelden har vi sett en mer ærlig annonse.

«Er du ute etter å kjøpe katta i sekken? Ja. da har du kommet til rett sted.»

Slik starter den svært spesielle annonsen for Opel Astraen som forleden ble lagt ut på finn.no. 1992-modellen har bare rullet 60 000 kilometer og prisen er superlave 3 000 kroner.

Selger i Kristinsand har tydeligvis fått Astraen laaaangt opp i halsen - for her er det rene ord for penga. Her er noen gullkorn fra annonsen:

Alt av fritid

«Bilen fikk ny fabrikkoverhalt motor for rundt tre år siden, etter at den første skar seg, men det kunne man jo glatt ha spart seg, ettersom problemene nå tårner seg opp igjen! :-(»

Opel-Astra-FB-5-dors-side
Opel-Astra-FB-5-dors-side

«Sommerdekkene er nå så slitte at de er nesten gjennomsiktige.»

Sjekk denne Astraen i Brooms bruktbilguide - klikk her:

«Har du lyst på en usannsynlig dritt-skrujobb som sikker kommer til å ta alt du har av fritiden frem til neste EU-godkjenning, og evt. ødelegge forholdet ditt til dama di, er du velkommen til å komme med et bud på faenskapet.»

Får med CD-spilleren

«Det finnes EN bra ting med bilen. Du kan få med cd-spilleren, som funker utmerket. Den var det eksen som satt inn, og jeg vil pokker ta meg ikke eie noe som kan minne meg om ham.»

Til tross for alt dette ble bilen solgt etter kort tid. Dermed må vi kunne fastslå at ærlighet varer lengst - også når man skal selge en helt elendig bruktbil!

Klikk her for å se hele annonsen på finn.no:

Har du sett noen andre spesielle bilannonser? Da må du tipse oss! Send e-post til redaksjonen@broom.no.