Helt på bunnen og døden nær av narkotikamisbruk, henvender William Banks seg til Gud: Får han en ny sjanse skal han slutte med stoff, og i stedet bruke livet sitt på å hjelpe andre.

William og temaet hans går ikke av veien for å ta ukonvensjonelle metoder i bruk for å hjelpe misbrukerne å få livene sine på rett kjøl igjen.
 
Å sjonglere den krevende oppgaven med familieliv er ikke lett, og på hjemmebane har William en kone som har gått fra ham to ganger tidligere. Barna har ennå ikke tilgitt farens fravær i forbindelse med gjentatt opphold både i fengsel og på rehabilitering.
 
Med seg på laget har William tre dedikerte sjeler.
 
Akani Cuesta (Grace Park) er en dame med bein i nesen og en av gutta. Hun nekter å motta hjelp og støtte fra noen, spesielt ikke fra sin velstående far.  Hun er uforutsigbar, men elsker jobben sin og er svært god i den. Hun liker imidlertid dårlig å bli overvåket av William som hun tidligere har hatt et forhold til.
 
 
Darnell McDowell (Kevin Michael Richardon) er en superjovial selger som ble med i teamet som en takk til William for at han fikk broren hans ut av misbruket sitt.
 
 
Arnie Swenton (Esteban Powell) er teamets evige opprører som alltid havner i trøbbel og som alltid er misfornøyd med oppdragene han får.  På tross av sine lyter, er han et viktig medlem av Williams team.