Malcolm_1400
Malcolm_1400

Malcolm i midten

Serien handler om den rare familien Wilkerson. Midtpunktet er unge Malcolm, herr og fru Wilkersons mellomste, og mest intelligente sønn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Malcolm er en helt vanlig gutt som plutselig oppdager at han er et lite geni. Han er ikke lenger bare en høflig og glad gutt som er god på skateboard - han er noe helt for seg selv.

Blanding av smårolling og hamster

Med en IQ på 165 plasseres han i en eliteklasse full av intelligente (og rare) elever, og alle begynner å behandle ham annerledes enn før - spesielt familien hans.

Du vil like Malcolms foreldre, Hal og Lois. Mens hun er ekspert i psykisk tortur, er han en skikkelig treiging. Malcolms eldste bror Francis er også favoritten hans. Francis er sendt i militæret, og fungerer som Malcolms guru.

Reese er Malcolms nest eldste bror. Han er god til å treffe ting, først og fremst mennesker. Yngstemann heter Dewey, og etter Malcolms oppfatning er han en slags blanding av smårolling og hamster.

De er noe for seg selv alle sammen, men ingen er som Malcolm.

Vunnet priser

Malcolm In The Middle har vunnet flere Emmy, en Grammy og blitt Golden Globe-nominert flere ganger.

Showet brukte ofte kun ett kamera. Malcolm snakker direkte til seer, og de bruker ikke latterspor i bakgrunnen.

Frankie Muniz er en av USAs aller mest populære barnestjerner. Han startet karrieren svært ung på teaterscenen med roller iblant annet A Christmas Carol, The Wizard Of Oz og The Sound Of Music. Han fortsatte med roller i filmer og TV-serier, og som 13-åring ble han stjerne gjennom tittelrollen i serien Malcolm In The Middle. Han har lånt stemme til figurer i The Simpsons og Dr. Dolittle 2, og har i senere tid spilt store roller i filmer som Big Fat Liar og Deuces Wild