Paula Abdul
Paula Abdul

- Jeg kommer ikke tilbake til «Idol»

Paula Abdul trekker seg som dommer.

Det har stormet rundt «American Idol»-dommer Paula Abdul etter at det ble kjent at den populære Idol-dommeren ikke har fått tilbud om ny kontrakt til neste sesong av TV-showet.

- Det er med stor sorg at jeg har bestemt meg for å ikke komme tilbake til Idol. Jeg kommer til å savne det å dyrke alle de nye talentene, men mest av alt kommer til å savne og være en del av et show som jeg har bidratt til å bli et internasjonalt fenomen, skriver Abdul på sin egen Twitter-side.

- Det jeg ønsker å si mest av alt er hvor mye jeg setter pris på den enorme støtten og kjærligheten som dere har gitt meg. Det er utrolig forbløffende, spesielt i de siste par månedene, fortsetter den tidligere dommeren.

Les også: Abdul raser mot Idol

Skal ikke ha fått ny kontrakt

- Det kan virke som om hun ikke kommer til å være med, sa sangerens manager David Sonenberg til Los Angeles Times for et par uker siden. Dette medførte enorme spekulasjoner i amerikansk presse om Abdul har blitt sparket fra showet eller ikke.

Noe som er sikkert er at hun har stått uten kontrakt selv om at showets auditionrunder starter allerede 6. august.

Manageren sier produsentene for programmet har vært både uhøflige og respektløse når de ikke har tilbudt artisten og «Idol»-dommeren en ny avtale.

Fox og showets produsenter i Freemantle hevder de er lei seg for at Abdul har trukket seg fra showet.

- Selv om Paula ikke vil fortsette med oss så har hun et enormt talent og vi ønsker henne det beste, sier TV-selskapet i en kunngjøring ifølge Reuters.

Ingen oppgir årsak

Hverken TV-selskapet eller Paula Abdul har oppgitt noen årsak til hvorfor hun trekker seg.

Ifølge Reuters ryktes det både at hun skal ha krevd et stort lønnstillegg og at hun er misfornøyd med hvordan hun har blitt behandlet.

Hun har også mottatt enorm støtte fra «Idol»-fans og tidligere «Idol»-deltakere.

Les også: «Idol»-gjengen krever millioner

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)