Pirlo (Foto: ETTORE FERRARI/EPA)
Pirlo (Foto: ETTORE FERRARI/EPA)

Her er lørdagens Premier League-rykter

- Andrea Pirlo kun en underskrift unna Chelsea.

Les også: Bekreftede overganger

Arsenal: 
Lassevis med rykter rundt rødtrøyene, naturligvis. Overfor klubbens hjemmeside verken bekrefter eller avkrefter Arsene Wenger at Patrick Vieira er på vei tilbake til klubben. - Vi er hans førstevalg hvis han returnerer, sier franskmannen - uten å ville utdype. Ellers skal Everton skal ha bydd seks millioner pund for stopperen Philippe Senderos, skriver The Mirror. Sveitseren skal erstatte Joleon Lescott, som er på vei til City for rundt 20 millioner pund. Bordeauxs marokkaner Marouane Chamakh skal fortsatt være aktuell som erstatter for Adebayor på topp. Ryktene er intensivert etter at klubbens formann bekreftet bud fra London.

Ellers har amatørbilder av Samir Nasris ulykksalige benbrudd funnet vei til nettet (TV 2 Sporten ikke ansvarlig for innhold i eksterne lenker)

Aston Villa:
Byrival Birmingham City ønsker Aston Villas Craig Gardner. Spurs' Jermaine Jenas nekter for at han er på vei til John Carews klubb, skriver TeamTalk. Klubbene skal likevel være i dialog om en pris rundt 7 millioner pund. Ellers blir Anderlecht-back Jelle Van Damme linket til klubben av Daily Mail. Chelsea henger på Ashley Young, men spilleren ønsker å bli i Birmingham.

Birmingham:
Birmingham City ønsker Aston Villas Craig Gardner. Ellers jager klubben Sporting Gijon-spiller Michel.

Blackburn:
Blackburn Rovers er nær ved å sikre seg Hajduk Split-spiss Nikola Kalinic. Klubben er også klar for å bruke penger på russiske Pavel Pogrebnyak.

Bolton:
Gary Cahill skal være på vei bort fra klubben, til fordel for Everton.

Burnley: 
Burnley jobber fortsatt med å skaffe Fernando Guerrero. Ellers er Besart Berisha solgt til Arminia Bielefeld og Steven Thompson bøtelagt for å ha drukket underveis i en treningskamp (!)

Chelsea:
Milans Andrea Pirlo skal være veldig nær en overgang til Chelsea og gamletrener Carlo Ancelotti. Milan-spilleren skal være enig med klubben om sine personlige betingelser. Spilleren skal koste rundt 200 millioner kroner og heve rundt den samme lønnen i London som han gjør i Italia.

Everton:
Everton skal ha bydd seks millioner pund for Arsenal-stopperen Philippe Senderos, skriver The Mirror. Sveitseren skal erstatte Joleon Lescott, som er på vei til City for rundt 20 millioner pund.

Fulham:
Bobby Zamora er overbevist om at han er god nok for klubben og nekter å la seg selge til Hull.

Hull:
Bobby Zamora er overbevist om at han er god nok for Fulham og nekter å la seg selge til Hull. Mark Viduka er aktuell for klubben.

Liverpool:
Rafa Benitez skal være klar for å bruke alle pengene på salget av Xabi Alonso til å sikre seg David Villa, skriver Daily Mail.

Manchester City:
Joleon Lescott kan endelig være på vei til klubben, etter at Everton har lagt in bud på Arsenals Philippe Senderos. Dermed kan Mark Hughes sikre seg Lescott for 20 millioner pund. Ellers er Robinho skuffet over salget av Elano.

Manchester United:
Man Utd har signert 16 år gamle Paul Pogba fra Le Havre. Klubben raser mot Uniteds oppførsel. Alex Ferguson hyller avdøde Bobby Robson.

Portsmouth:
Celtic-back Lee Naylor skal være på vei til klubben. Mark Viduka er også aktuell som forsterkning på topp.

Stoke City:
Stoke har kastet seg inn i kampen om Darren Bent, som også er aktuell for Sunderland. Klubben skal ha bydd over Sunderlands siste bud.

Sunderland:
Stoke har kastet seg inn i kampen om Darren Bent, som også er aktuell for Sunderland. Klubben skal ha bydd over Sunderlands siste bud.

Tottenham:
Jermaine Jenas nekter for at han er på vei til Aston Villa. Darren Bent er kalt inn på teppet etter angrepet på egen klubbformann via Twitter.

West Ham:
Forsvarer Fabio Daprela (18) er hentet inn fra sveitsiske Grasshopper til en fireårsavtale.

Wigan:
Manager Roberto Martinez avslører at han kommer til å hente flere spillere før overgangsvinduet stenger. - Jobben vår er å forsterke laget. Det kommer vi til å drive helt frem til 31. august, sier manageren til Wigan Evening Post.

Wolverhampton:
Adam Lallana ser ut til å bli værende i Southampton. U21-landslagsspilleren til England er ønsket av Wolves, men en avtale ser ut til å strande. Ellers er Mark Little endelig tilbake fra sitt skademareritt og som en ny forsterkning å regne.