anne (Foto: TVNorge)
anne (Foto: TVNorge)

Slik ble reality-kjendisen synsk

«Jakten på den 6. sans»-finalisten mener vi alle kan få det til.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Jakten på den 6. sans»-finalist Anne Kristine Augestad har blitt annerkjent i hele Europa etter sin suksess i TVNorge-serien.

- Jeg snakker med mennesker i hele Europa. Jeg tror intuisjon er en muskel som alle kan trene opp, sier Augestad til «God kveld Norge».

- Fins mer enn vi kan se

Hun har i helga vært en av utstillerne på Mikkel-messen i Oslo, en alternativmesse med skuespiller Mikkel Gaup i spissen.

Les også: - Ikke lek med de døde

Les også: Slik er Hanne Kroghs overnaturlige evner

- Det er ingen tvil om at det finnes mer enn hva vi kan se. Og det finnes en logisk forklaring på hvordan dette er mulig, fastholder hun.

Selv trente hun opp evnene da hun var sengeliggende med en nakkeskade.

anne2

- Jeg øvde meg mye, og klarte etter hvert å systematisere evnene. Nå som jeg har kjørt kurs for andre er det bare tre personer av dem jeg har undervist som ikke har klart å lære seg å ta i bruk evnene. Dette beviser at teorien holder stikk, mener hun.

Kan se inn i fremtiden

Selv har reality-kjendisen spesialistert seg på relasjoner, og kan se bakover i tid. I tillegg kan hun se inn i fremtida.

- Hvordan er det mulig?

- Kanskje er alt forutbestemt, det er en teori jeg har. Ellers kan det være slik at de følelsesmessige valgene vi tar tidlig i livet er med på å forme hvordan vi blir som personer, og at klarsynte kan snappe opp dette, mener hun.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)