ETTERFORSKES: Conrad Murray var Michael Jacksons private lege.  (Foto: Houston Chronicle/SCANPIX/AP)
ETTERFORSKES: Conrad Murray var Michael Jacksons private lege. (Foto: Houston Chronicle/SCANPIX/AP)

Michaels lege gjemte dop i huset

Hadde hemmelig lager i Jacksons hjem.

Politiet fant det hemmelige lageret i garderoben til Conrad Murray da de gjennomsøkte Jacksons hjem. Den siste tiden har legen vært i politiets søkelys i forbindelse med uaktsomt drap på popkongen.

Nettstedet TMZ skriver at Murrays doplager inneholdt blant annet anestesilegemiddelet Propofol. Obduksjonsrapporten viser at årsaken til Michael Jacksons død er knyttet opp mot dette legemiddelet.

Da politiet gjennomsøkte Jacksons hus etter hans død, fant de ikke noe av dopet som senere er blitt funnet. Det til tross for at Murray skal ha fortalt politiet i Los Angeles om garderobeskapet allerede lørdagen etter Jacksons død.

– Dopet var skjult godt, forteller en rettskilde til kjendisnettstedet.

Razzia mot Murray

Onsdag gjennomførte politiet en 2,5 timer lang razzia mot klinikken til Conrad Murray.

Det føderale narkotikapolitiet (DEA) deltok også i aksjonen. Politiet skal ha tatt med seg data fra en PC som sto på kontoret, samt 21 dokumenter.

Legen har ikke vært mistenkt før

Conrad Murray var sammen med Jackson da han døde i hjemmet sitt i Los Angeles forrige måned.

Murray har vært inne til avhør hos politiet etter at Jackson brått døde i forrige måned. Han har ikke blitt nevnt som en mistenkt i saken, og har samarbeidet med politiet.

– Ransakingsordren ga politiet lov til å søke etter- og beslaglegge gjenstander, inkludert dokumenter, som de mener utgjør bevis for uaktsomt drap, sier Ed Chernouff som er Murrays advokat i en pressemelding.

Conrad Murray har status som mistenkt for uaktsomt drap på Michael Jackson.

Politiet tok beslag i Conrad Murrays sølvgrå BMW etter at Jackson døde, blant annet for å sjekke om det fantes medisiner i bilen.  (Foto: Mark J. Terrill/AP)
Politiet tok beslag i Conrad Murrays sølvgrå BMW etter at Jackson døde, blant annet for å sjekke om det fantes medisiner i bilen. (Foto: Mark J. Terrill/AP)