senkveld
senkveld

Senkveld-guttenes sommerplaner

Vi tok en uhøytidelig prat med radarparet Thomas Numme og Harald Rønneberg om sommeren.

De har ledet «Senkveld» gjennom nok en vellykket sesong denne våren, og tar seg nå en velfortjent sommerferie begge to.

- Nå skal jeg slappe ordentlig av sammen med familien min, sier Thomas og puster godt ut.

Avkobling om sommeren

For å koble skikkelig av om sommeren velger guttene to forskjellige strategier.

- Jeg elsker å sitte sammen med venner å spise og drikke, og det blir det heldigvis god tid til i ferien, sier Thomas. oppleve nye ting hver dag

- Jeg slapper skikkelig av når jeg kan tusle rundt i en by jeg aldri har vært i før og oppleve nye ting hver dag, kan Harald fortelle.

Fan av å reise

For at sommeren skal bli komplett for Harald, må han nemlig ut på tur. Han elsker å oppleve nye ting, men Halden må også besøkes.

- Jeg er stor fan av å reise. Så jeg prøver å få lagt inn så mange spennende reisemål som mulig i løpet av sommeren. Ellers blir det selvsagt noen turer hjem til Halden, det er en undervurdert sommerby som jeg kan anbefale til alle, sier han til tv2underholdning.no

- Så å reise er det beste du vet om sommeren?

- Ja, helt klart. Familien min har alltid reist mye og det er noe av det beste jeg gjør.

Les også: Sjekk hva som skjedde i «Senkveld»-kulissene

Les også: Flørtet vilt med «Senkveld»-jentene

Gammeldags kullgrill

Grilling er for øvrig en ting de begge liker. Mens Thomas helst vil ha kjøtt i alle fasonger på grillen, er Harald mer altetende i følge ham selv. Men det må være gammeldags kullgrill. Harald mer altetende i følge ham selv

- Jeg er ganske altetende når det kommer til grillmat enten det er kjøtt, fisk eller grønnsaker. Hovedsaken er at det er litt svidd i kantene og at det lukter skikkelig grill. Derfor er jeg mest tilhenger av gammeldags kullgrill, sier Harald entusiastisk.

Thomas elsker «gamlis»-is

I et sommerintervju er det naturlig å spørre om favoritt-is. Vi hadde ikke tenkt at spørsmålet skulle få fram en litt flau bekjennelse fra Thomas da vi spurte om hvor mange is det er lov å spise på en dag, og hvilken is han foretrekker.

- Det er ingen regler for hvor mange is som kan inntas. Personlig er jeg fan av Båtis, men ikke sitér meg på det, for det høres litt gamlis ut, sier Thomas og blir litt flau.

- Jeg blir fort mett, så jeg orker ikke så mange av gangen. Jeg foretrekker alt som har med sjokolade å gjøre, sier Harald.

Musikk og tv-serier

Mange leser bøker og blader, ser tv og hører musikk som en del av en avslappende sommerferie. Det gjør også Thomas og Harald. Jeg oppdager alltid et par nye musikkfavoritter i løpet av en sommer

- Sommeren er en tid da jeg har litt bedre tid til å høre på musikk, så da prøver jeg å holde meg oppdatert. Jeg oppdager alltid et par nye musikkfavoritter i løpet av en sommer, sier Thomas.

For Harald går det mer i DVD.

- Jeg hører alltid mye på musikk og skulle det bli noen regnværsdager går jeg ikke av veien for å pløye meg gjennom noen gode tv-serier på DVD.

Les også: Dette er «Senkvelds» drømmegjester

Les også: Thomas Numme trodde han skulle dø

Sjekker ut lokale tv-programmer

Med en kreativ jobb, er det ikke alltid like lett å koble av hjernen når man drar på ferie. Men Thomas klarer det. Noen ganger får han til og med gode ideer av det.

- Det beste er å la hodet fly når man ikke er på jobb, da kommer det ideer uten at man presser dem fram, men ser jeg interessante navn, så biter jeg meg selvsagt merke til dem, sier han om å tenke på jobben mens han er på ferie.

Harald bruker også tiden til å lete etter nye, gode ideer selv om det er ferietid.

- Jeg sjekker alltid ut de lokale tv-programmene når jeg er i utlandet, i tilfelle jeg kan plukke opp noe nytt, men jeg sitter ikke og skriver intervjuer om sommeren. Det viktigste er å få det gamle ut av hodet så det blir plass til det nye.

Les alt om «Senkveld» på programmets egne hjemmesider!