I DISKUSJONER: Wenger i heftig debatt med Emmanuel Adebayor på trening tidligere i år.  (Foto: IAN KINGTON/AFP)
I DISKUSJONER: Wenger i heftig debatt med Emmanuel Adebayor på trening tidligere i år. (Foto: IAN KINGTON/AFP)

Wenger: - Vi har ikke hastverk

Arsenal-treneren har ikke panikk i jakten på Adebayors erstatter.

Arsenal må trolig på spissjakt etter at togoleseren Emmanuel Adebayor (25) formelt ble klar for Manchester City lørdag ettermiddag.

Ikke i forhandlinger
Ifølge britiske medier får Arsenal rundt £25 millioner for Adebayor, noe som tilsvarer godt og vel 250 millioner norske kroner 250 millioner norske kroner.

Arsenal-manager Arsène Wenger stresser ikke med å bruke pengene Arsenal fikk for Adebayor.

- Vi er ikke i ferd med å signere noen nye spillere nå, men jeg har muligheten til å bruke penger hvis vi finner de riktige spillerne, sier Wenger ifølge Sportinglife.

Bekrefter Chamakh-interesse
Bordeaux-spissen Marouane Chamakh (25) uttalte til Eurosport lørdag at han vet at Arsenal er interessert i å kjøpe ham dersom Emmanuel Adebayor forsvinner til City.

Wenger bekrefter at Chamakh er en av spillerne han vurderer.

- Hvis vi trenger å hente noen spillere vil vi gjøre det. Chamakh er en av spillerne vi følger tett og hvis vi trenger en spiss er han en mulighet. Vi holder et øye med ham, sier Wenger.

- Har ikke hastverk
Han hevder imidlertid at han vil avvente med å foreta seg noe i forhold til Chamakh.

- Vi har ikke hastverk fordi vi har en bred tropp. Vi får se under sesongoppkjøringen om vi trenger å supplere stallen, sier Wenger.

- Vi har fått Rosicky og Eduardo tilbake etter skade. Så vi har mistet en god spiss, men fått tilbake to offensive spillere som var fraværende forrige sesong, fortsetter Wenger.