Eva Longoria (Foto: Stella Pictures)
Eva Longoria (Foto: Stella Pictures)

Longoria avslører pikante sex-detaljer

«Frustrerte Fruer»-stjernen avslører detaljer om sexlivet sitt.

Eva Longoria, som spiller Gabrielle Solis i den amerikanske dramaserien «Frustrerte Fruer» på TV 2, feiret nylig to års bryllupsdag med basketballstjernen Tony Parker.

Ifølge Bang Showbiz avslører den populære skuespilleren i et intervju med Cosmopolitan Magazine at hun liker å bli bundet fast når hun og ektemannen har sex.

- Jeg er ikke imot å bli bundet med silkeskjerf. Jeg liker at mannen tar kontroll. Det er noe veldig sexy med å være underlegen, sier Longoria til bladet.

Intervjuet ble gjort i forbindelse med en undersøkelse om kjendisers sexliv.

eva_230
eva_230

Kjendiser avslører sexlivet

En annen kjendis som avslører sexdetaljer i samme undersøkelse er skuespiller Kirsten Dunst. Hun innrømmer overfor bladet at hun har hatt sex med skuespiller og ekskjæreste Jake Gyllenhaal i et prøverom.

Ifølge Bang Showbiz føyer Longoria og Dunst i rekken av kjendiser som nylig har snakket åpent om sitt sexliv.

- Sex fem ganger daglig

Melanie Brown fra Spice Girls kunne avsløre at ektemannen Stephen Belafonte er den eneste personen hun har vært i et forhold med som kunne matche hennes sexlyst.

- Andre elskere har startet på samme nivå som meg, men så kan de ikke lenger holde tritt - men med han er det perfekt. Faktisk så har jeg aldri møtt noen som har større sexlyst enn meg i hele mitt liv, forteller Mel B og legger til at de har sex fem ganger daglig.

Les også: - Vi har sex fem ganger om dagen

Tidligere har også filmstjernen Kevin Bacon og kona Kyra Sedgewick fra TV-serien «The Closer» avslørt hvordan de holder sexlivet varmt .

- Du må holde kranglene renhårige og sexen skitten, sa Bacon under Screen Actor Guild-prisutdelingen tidligere i år.

Les også: - Må ha skitten sex

Få de siste kjendisnyhetene på mobil: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge »