Simon Cowell (Foto: Stella Pictures)
Simon Cowell (Foto: Stella Pictures)

Eksen hevder Simon Cowell er notorisk utro

Nå snakker hun ut om forholdet.

Både Simon Cowell og Sinitta, som hadde stor suksess som sanger på 80-tallet, hadde hektiske timeplaner da de var sammen.

– Han smilte og jeg gråt

Det betydde mye tid fra hverandre, noe Simon Cowell ifølge eksen benyttet seg av.

– Det var jo mye fram og tilbake med oss, rett og slett fordi Simon var notorisk utro. Du vet, når jeg skulle ut å reise var det som om han ikke kunne bli kvitt meg fort nok. Og han smilte alltid lurt når han vinket «ha det». Jeg kunne se at han tenkte: «Jeg skal virkelig kose meg mens du er borte!» Han smilte og jeg gråt.

Les også: Simon Cowell ut av «Idol»?

Frem og tilbake

Paret var sammen i 16 år – av og på.

– Vi gikk fra hverandre fordi han gjorde fæle ting. Men hver gang jeg hadde en ny flamme gjorde han alt han kunne for å ødelegge for oss. Han gjorde underlige ting for å erte kjærestene mine, og da de gikk fra meg, gikk jeg selvfølgelig tilbake til Simon.

Begynte forholdet som bestevenner

Men det var ikke bare elendighet med de to. Hun beskriver også Cowell som veldig søt og forklarer at de lenge var bestevenner før det utviklet seg til noe mer.

Sinitta
Sinitta

De to traff hverandre første gang da Simon gikk på frierføtter rundt Sinittas beste venninne. Det fortalte Sinitta nylig i et intervju med Heat Radio.

– Jeg var utrolig betatt av ham, men han hadde i begynnelsen bare øyne for min venninne. Hun behandlet Simon veldig dårlig, og etter en stund tok han meg på sengen ved å si: «Vet du hva? Det er ikke henne jeg vil ha, det er deg.»

Det var de beste nyhetene Sinitta kunne fått.

– Det var helt fantastisk! Vi var jo så gode venner og jeg synes han var utrolig søt.

– Han knuste hjertet mitt

Etter bruddet mente Cowell at Sinitta hadde knust hjertet hans.

Det er ikke Sinitta enig i.

– Han knuste mitt først – med utroskap.

Simon Cowell og Sinitta er fortsatt gode venner. I tillegg jobber de mye sammen. Da Simons show «X Factor» startet opp i England sørget han for at Sinitta fikk jobb som både stylist og mentor for de håpefulle deltakerne.

Til høsten kan du se norske håpefulle deltakere i «X Factor», med programleder Charlotte Thorstvedt i spissen. Les alt om auditionrundene her.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)