Les også: Send oss ditt TdF-bilde - vinn fete premier

MMS-vinner (Foto: MMS (Olav Nygård)/)

Tour de France 2009 er ikke bare TV 2 Sportens. I år deler vi rekordmange opplevelser med våre brukere både på tv og nett.

Du kan for eksempel følge våre reportere individuelt på Twitter, eller bare sette deg godt til rette og nyte strømmen av meldinger fra samtlige - inkludert de største stjernerytterne - i høyrekolonnen på tv2.no/tdf.

Der kan også du bidra med dine bilder og meldinger, enten via Twitter eller tradisjonell SMS/MMS.

Tirsdagens vinner ble Olav Nygård fra Haslum. Han tok bilde av samboeren i idylliske omgivelser ved Sognefjellshytta. Dermed stakk han av med en Doite Racoon dagstursekk som vi hver dag deler ut til det beste bildet.

- Vant jeg?, spør Nygård når han får vite om premien. Olav forteller at bildet ble tatt under sykkeltur på lørdag, og at både han og samboeren er ivrige syklister. Selv håper han, etter å ha tatt litt betenkningstid før han svarer, at Fränk Schleck går seirende ut av årets Tour de France.

racoon

I tillegg til ny tursekk kan Nygård se frem til å være i potten når TV 2 Sporten ved Tourens slutt trekker en sammenlagtvinner som får et Himalaya-telt til en verdi av 3.999,-, og en actoneva-bukse samt apalache-jakke til verdi av 6098,- fra utendørsspesialisten Doite.

Vil du vinne, eller bare få ditt bilde på skjermen eller på tv2sporten.no? Send din mms med kodeord TOUR til 1984 og en melding om hva du gjør på. Eller du sender et bilde sammen med en Twitter-melding med hashtag #2tdf.

Vekt kun 3,3 kg med praktisk front inngang. Teltduken er konstruert i Poly Rip Stop materiale og har tapede sømmer. Duken er behandlet med PU5000, hvilket tåler en vannsøyle på ca 6500mm. (Foto: Diote/)