Prica (Foto: TV 2/)
Prica (Foto: TV 2/)

Prica: - Har gjort mange «snygga» mål

Men fulltrefferen mot Vålerenga kommer høyt på listen.

- Det Prica gjør der er i ypperste verdensklasse! Ropte TV 2s ekspertkommentator Nils Johan Semb da Rade Prica headet inn seiersmålet mot VIF på Ullevaal i går. Og svensken forstår Sembs begeistring.

- Jeg har gjort mange fine mål i karrieren og syns det er vanskelig å rangere scoringer. Men jeg innrømmer gjerne at målet i går var «skitsnygt», jeg fikk en god følelse etterpå, sier Rade Prica til TV 2 Sporten.

Se målet og intervju i videovinduet over!

Toppscorer
Svensken har stått bak åtte av Rosenborgs 33 mål til nå i sesongen og ser vi når han scorer oftest blir det imponerende. Hele fem av Pricas fulltreffere har kommet i løpet av kampens siste kvarter.

Les også: Iversen reagerte på Panzer-holding
Les også: Prica sikret RBK-seier på overtid
Les også: Muri: - Jævlig surt

- Vi maler på og gir oss aldri. Vi sliter ut motstanderne og har krefter igjen til en sluttspurt. Derfor scorer vi mye i slutten av kampene, akkurat nå føles det ut som om vi er et tog som går og går, sier Tippeliganes toppscorer.

- Utrolig timing
Trener Erik Hamrén sparer heller ikke på rosen når han snakker om Pricas scoring.

- Den var veldig flott. Da han gikk opp i luften føltes det som om det skulle bli mål. Det var en utrolig timing og han kommer høyt. Det er imponerende å ha den kraften i beina i det 92. minutt.