Henriette Stenstrup (Foto: Elisabeth Aspelin )
Henriette Stenstrup (Foto: Elisabeth Aspelin )

Henriette sang Whitney Houston for kronprinsparet

Skuespilleren stilte opp som syngende konferansier for 1500 gjester. Se video.

På selveste St. Hansaften inviterte Aksept til sin årlige gratiskonsert i strålende sol midt i Oslo.

- Arrangøren håpet på Helen Stangeland

Hvert år arrangerer Aksept, som er et psykososialt støttesenter for alle som er berørt av hiv, sin konsert under Skeive Dager. Tirsdag gikk konserten av stabelen for åttende gang.

Og rollen som konferansier gikk i år til Henriette Steenstrup.

Vi møtte en veldig blid og litt nervøs skuespiller bare en liten time før hun skulle i ilden.

- Jeg tror arrangøren aller helst ville at Helen Stangeland (Henriettes rollefigur i «En god nummer to». Journ. anm.) skulle være konferansier, spøker skuespilleren som nettopp har kjørt igjennom siste lydprøve.

- Jeg er ikke med på dette fordi jeg synes det er gøy å være toast master, for det synes jeg er superskummelt. Men dette er en sak jeg synes er kjempeviktig, legger hun til.

Sang Whitney Houston

Men skuespilleren skulle ikke bare lede gjestene igjennom festen, hun skulle også synge for de fremmøtte. På første rad var det reservert plasser til kronprinsparet.

- Det er litt flaut, men når man er konferansier skal man jo fylle litt riggetid. Og jeg har ikke så mange stand up nummer og artige ting, så da river jeg av et par låter i stedet, smiler Henriette.

Mer «En god nummer to»?

Se hvordan Henriette imponerte med Whitney Houstons «I will always love you» og se hva hun svarte på spørsmål om det blir mer fra Helen Stangeland og «En god nummer to» øverst i saken.

Skuespillern hadde selv ideen til, og spilte hovedrollen i «En god nummer to». TV 2-serien ble nominert til tre gullruter i mai, og fire komipriser i juni.

Les også: Lager takketalen i badekaret

Les mer om «En god nummer to»: Hadde sex - fikk teaterrolle