dempsey
dempsey

Flørtet vilt med «Senkveld»-jentene

- Vi sto selvsagt på hodet da Patrick Dempsey kom...

Etter tolv sesonger med «Senkveld» har det vært mange kjente fjes innom studio, og det skal litt til at redaksjon og crew blir satt ut av spill.

Men noen ganger skjer akkurat dette.

- Alle jentene i redaksjonen sto selvsagt på hodet da vi hadde Patrick Dempsey fra tv-serien «Grey's Anatomy» på besøk. Han syntes det var helt storartet å være på et norsk talkshow, sjonglerte med tallerkener i studio og flørtet vilt med innspilingslederen vår. Veldig gøy, mimrer redaktør Ida Ellisif Knutsen.

Se video fra da Dempsey besøkte Senkveld øverst i saken.

Les også: Dette er «Senkvelds» drømmegjester

Les også: Thomas Numme trodde han skulle dø

Gjest som satte dype spor

Redaktøren er stolt av å ha fått tidligere fredsprisvinner Desmond Tutu på besøk, samt at hun satte veldig pris på Annie Lennox som avsluttet vårens sesong.

Men det er én spesiell gjestehistorie Ida ikke glemmer.

- Personlig glemmer jeg aldri møtet med Nando Parrado, som overlevde flystyrten i Andesfjellene i 1972, en helt utrolig historie som ble til filmen «Alive». Han gikk selv over fjellet for å hente hjelp til de andre overlevende, og de ble funnet etter 72 døgn.

- Kiss every girl

Hans lærdom er noe Knutsen husker godt.

- Da Thomas og Harald spurte hva hans viktigste lærdom etter flystyrten var, svarte han «Kiss every girl. Eat every sandwich». Hans budskap om å leve i nuet og sette pris på hverandre gjorde et enormt inntrykk. Han er en varm og humoristisk mann, og en ekte helt, avslutter hun.

«Senkveld» er tilbake til høsten med flere kjente gjester.