senkveld drøm
senkveld drøm

Dette er «Senkvelds» drømmegjester

Får «Senkveld»- redaktør Ida Ellisif Knutsen det som hun vil, blir tv-skjermen full av superstjerner i høst.

En av de som har mye å si for hva som skjer på «Senkveld», er redaktør Ida Ellisif Knutsen. Hun har vært med på å booke de største stjernene til programmet, og har en klar formening om hvem hun ønsker seg aller mest på sending.

- Celina Midelfart er alltid velkommen. Kronprinsesse Mette-Marit og Märtha Louise også. De er flotte, meningssterke damer som ikke så ofte er å se i tv-studio. I tillegg til at jeg mistenker dem for å ha en velutviklet sans for humor som kunne kommet godt frem sammen med Thomas og Harald, sier Knutsen til tv2underholdning.no.

Men det er ikke bare de prominente kvinnene redaktøren helst hadde sett ta turen til «Senkveld».

- Kjell Inge Røkke hadde vært spennende å få i tale utenom en pressekonferanse der han selv har total regi.

Vil gi Thomas og Harald sin store helt

Av internasjonale celebriteter, har Knutsen spesielt én hun ville servert på sølvfat til programleder-duoen.

- Det hadde vært utrolig moro å få en avtale med Bono. Om så bare for å se fjesene på Thomas og Harald i det de innser at de endelig skal få intervjue sin aller største musikalske helt. Og hvis vi kunne fått Michelle Obama innom i samme program tror jeg at jeg hadde levert oppsigelsen og gitt meg med tv mens vi var på topp, sier hun og ler.

Les også: Se høydepunktene fra «Senkveld»

Les også: Thomas Numme trodde han skulle dø

Glad Thomas og Harald ikke blir lei

I tillegg til gode gjester som ofte krever lang planlegging å få til studio, er redaktør Ida også glad for at programlederne Thomas og Harald fortsatt byr så mye på seg selv.

- I tillegg til intervjuene er også innslagene vi lager viktige, og her er redaksjonen veldig glad for at Thomas og Harald enda ikke har blitt lei av å slite seg ut. Eller dumme seg ut, for den saks skyld. De legger ned utrolig mye energi, vilje og humør i innslag som «Senkveld-duellen».

Men det er også en annen som byr på seg selv i sendingene. Truls Svendsen fikk Gullruten i år for «Årets gyldne øyeblikk».

- Vi er selvsagt også glade for at redaksjonens gode venn og medhjelper Truls gir sitt bidrag til å sprite opp programmet.

Hvordan komme seg i gjestesofaen?

Mange som har en forfatter- eller musikerspire i magen ønsker å være gjest på «Senkveld».

- Hva skal egentlig til for å komme gjennom nåløyet til det populære programmet?

- Vi gjør en redaksjonell vurdering for hver enkelt gjest vi gjør en avtale med, enten det er en artist, forfatter, skuespiller, politiker, eller andre som er aktuelle i nyhetsbildet. Hvis vi mener dette er et intervju eller en opptreden som seeren vil sette pris på, så inviterer vi vedkommende, avslutter Ida Ellisif Knutsen.