Opel Zafira 1999 2005
Opel Zafira 1999 2005

Flerbruksbil til 50 000,-

Jan Erik tester nye Peugeot 3008 i ukas Broom. Hva om du trenger mange seter, men har lite penger? Her er fire gode kandidater!

Joda, det er fullt mulig å finne romslige og fleksible familiebiler til rundt 50 000 kroner. De blir riktignok ca. ti år gamle og har gått et stykke. Men du kan få en godt utstyrt bil med stor bensinmotor og automatgir, du kan få sjuseter med gjerrig dieselmotor - ja til og med til og med en med firehjulstrekk fant vi.

1998 Mitsubishi Space Wagon 4x4:

Space-Wagon
Space-Wagon

Klikk her for å se annonsen:

God plass til folk - heller dårlig til bagasje – når alle setene er i bruk. Og ikke minst god framkommelighet på vinteren. Denne Mitsubishien er nemlig utstyrt med firehjulstrekk! Den har gått hele 226 000 km, men i følge eieren i Brummundal skal den være i god stand. Støtdempere og registerreim er nylig byttet. Aircondition finnes også til varme sommerdager. Space Wagon er generelt driftssikre og gode biler, så får man heller leve med det heller kjønnsløse utseende. Pris håfint under 50 000 kroner - 49 900,-.

2000 Opel Zafira 1,8:

Opel-Zafira
Opel-Zafira

Klikk her for å se annonsen:

At det kan bli mye til-og-fra-kjøring på småbarnsforeldre vet vi jo. Men en kilometerstand på hele 440 000 og automatgir, gjør at det du lukter litt mer taxi, enn barnehage, skole og trenings-racer av denne Zafiraen. Den er utstyrt med 1,8-liters bensinmotor på 115 hk, og er (var) en genial flerbruker da den var ny. Nå kan den bli din for 55 000 kr. Kåsen bruktbil forteller ingenting om bilen – men er du derimot interessert i å vite i hvor mange år de har solgt bobiler og campingbiler – så finner du det du trenger å vite ved å klikke deg inn på denne annonsen...

Les mer om brukt Opel Zafira her:

1997 Chrysler Voyager SE:

Voyager
Voyager

Klikk her for å se annonsen:

Praktisk bil med super-plass til både folk og bagasje, som attpåtil er god å kjøre. Sterk V6 motor, automatgir og masse utstyr gjør heller ikke saken dårligere. Voyager var en kjempehit midt på -90 tallet og var alle barnefamiliers drøm. Bilene har imidlertid (mildt sagt) noe ujevn kvalitet. Men dette eksemplaret til kun 39 000 kr skal være svært velholdt – og i følge selgeren i Trondheim er bilen bedre enn både Mercedes og Toyota! Vi har sansen for offensiv salgsteknikk og uansett: Mer plass til mindre penger skal du lete lenge etter.

Les mer om brukt Voyager her:

1999 Seat Alhambra TDI:

Seat-Alhambra
Seat-Alhambra

Klikk her for å se annonsen:

Dette er samme bil som VW Sharan og Ford Galaxy. Denne Seaten er utstyrt med gjerrig dieselmotor på 110 hk og selges for 59 000 kr. Bilene har dessverre hatt noe ujevn kvalitet. Om det er derfor den selges ”som den står” av Ford-forhandleren på Lillestrøm vites ikke. Den har i alle fall fram til nå rullet 178 000 kilometer, så det ville da være besynderlig om den ikke orket noen kilometer til. Denne syvseters Alhambraen fra -99 er en godt utstyrt toppmodell, og ser fin ut på bildene.

i