Rune Gammelsether, Ida Gran (Foto: Stella Pictures)
Rune Gammelsether, Ida Gran (Foto: Stella Pictures)

- Ida og jeg blir aldri sammen igjen

Nyforelsket «Paradise»-Rune tar knallhardt oppgjør med eksen.

Ida Gran og Rune Gammelsether fant tilbake til hverandre under «Paradise Hotel» tidligere i år. Men forholdet tok igjen slutt da de kom tilbake til Norge.

Ida har følelser for Rune

Ekskjærestene har snakket sammen på telefon frem til ganske nylig, og Ida avslørte i et intervju med «God kveld Norge» at hun fremdeles har følelser for Rune og at hun er åpen for at de kan bli sammen igjen.

- Men han må krype, sa hun i intervjuet.

Les også: - Ja, vi kan bli kjærester igjen

Rune avfeier alt

Nå tar Rune et tøft oppgjør med Ida – og avslører samtidig at han har en ny flamme.

- Det kommer aldri til å bli noe mellom oss igjen. Forholdet funker ikke uansett. Det har vært så mye dritt og nå vil jeg bare komme meg videre i livet. Jeg har glemt alt som var mellom oss, sier han ærlig til «God kveld Norge».

Hvem den nye daten er vil han ikke si.

- Det stemmer at jeg dater en ny dame og vi har det veldig bra sammen. Hun er ikke tilknyttet «Paradise Hotel» og er heller ikke kjendis.

Er forelsket

- Hvordan møttes dere?

- Vi møttes på byen og har datet i litt over en uke. Alt ved henne er bra, hun tar vare på meg og er veldig strukturert. Hun vet hva hun vil, står på og viser at hun ofrer noe for meg. Vi snakker bra sammen og er åpne med hverandre. Det setter jeg pris på, sier han.

«Paradise Hotel»-deltakeren er lei av spekulasjonene om han og eksen.

- Det er det samme gamle som henger igjen. Det har skjedd så mye dårlig - alt fra det med Vegar og at hun sier at jeg må krype for å få henne tilbake. Det skjer ikke, slår han fast.

Vanskelig med følelser

Rune forteller at han nå ikke har følelser for Ida, men innrømmer at det har tatt lang tid å komme dit.

- Det har vært vanskelig å komme videre på grunn av følelsene mine, men nå har de sluppet taket. Det er deilig å være over henne, for man kan ikke styre følelsene sine, sier han.

Få de siste kjendisnyhetene på mobil: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge »