Alejandro Fuentes (Foto: Stella Pictures)
Alejandro Fuentes (Foto: Stella Pictures)

- Jeg kuttet ut ungkarslivet

Alejandro Fuentes takker kjæresten.

Alejandro Fuentes fikk braksuksess på rekordtid og i ung alder. Som 17-åring ble han kjent over natten da han var med i «Idol» på TV 2. Fuentes ble i etterkant av Idol tatt opp i stallen til «Idol», «Norske Talenter» og «X Factor»-dommer Jan Fredrik Karlsen.

fuentes_220
fuentes_220

Var ungkar og millionær

Fuentes fikk være med på en av Norges aller største suksesshistorier - nemlig sammen med de nye gitarkameratene Espen Lind, Askil Holm og Kurt Nilsen. I etterkant av suksessen levde han livet i sus og dus som ungkar og millionær.

Så hørte vi ikke så mye fra Fuentes.

- Ungkarslivet var ikke noe for meg

I et intervju med VG forteller artisten at han trakk seg tilbake fra rampelyset det siste året for å fokusere på venner, kjæreste, reising og låtskriving.

- Jeg har kuttet ut ungkarslivet. Det var ikke noe for meg, sier Fuentes til VG og forteller at han har blitt en bedre person takket være kjæresten.

ale2_220
ale2_220

Ut på sommerturné

Han forteller også at han har brukt mye tid på å male det nye huset som han kjøpte i fjor sommer. Se og Hør har tidligere skrevet at prislappen på de 130 kvadratmeterne i Tollbodgaten var 2,6 millioner.

Les også: Lykkelig huseier

«De nye gitarkameratene» er for tiden aktuell med den nye utgivelsen «Hallelujah Love Vol. 2». De har allerede solgt ut Spektrum og legger straks ut på en sommerturné med 26 spillerjobber.

Få de siste kjendisnyhetene på mobil: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»