Karsten Moholt (58) og sønnen Karsten Aleksander Moholt (35)fryktes omkommet etter flystyrten. (Foto: Privat)
Karsten Moholt (58) og sønnen Karsten Aleksander Moholt (35)fryktes omkommet etter flystyrten. (Foto: Privat)
Karsten Moholt (58). (Foto: Skipsrevyen)
Karsten Moholt (58). (Foto: Skipsrevyen)

Bergenseren Karsten Moholt og sønnen er savnet

Bedriftseieren Karsten Moholt (58) og sønnen Karsten Aleksander Moholt (35) var om bord i det savnede Air France-flyet.

De to var var blant de 228 passasjerene på det savnede Air-France-flyet, opplyser advokatfirmaet Harris i en pressemelding.

Ansatte informert

58-åringen er daglig leder i selskapet Karsten Moholt AS som er et elektromekanisk verksted. Sønnen er senior ingeniør i firmaet.

- De ansatte i selskapet blir informert om dette tirsdag under et internt informasjonsmøte i bedriften. Selskapet har også satt sammen et kriseteam og vil tilby de ansatte nødvendig støtte, heter det i pressemeldingen.

Firmaet Karsten Moholt AS ble startet opp i Bergen i 1945 av 58-åringens far med samme navn.

Nordmannen Kristian Berg Andersen er en av fire savnede nordmenn. (Foto: Øyvind Hagen)
Nordmannen Kristian Berg Andersen er en av fire savnede nordmenn. (Foto: Øyvind Hagen)
Den gang hadde firmaet tre ansatte, står det på seskapets hjemmeside. I dag er om lag 100 personer ansatt selskapet som driver mekanisk verkstedservice innenfor olje- og skipsfartindustrien.

Tre nordmenn

Tre nordmenn er savnet etter flyulykken over Atlanterhavet.

Mandag kveld ble det kjent at norske Kristian Berg Andersen (37) også er blant de savnede etter Air France-ulykken. Berg Andersen var bosatt med kone og to små barn i Rio, og er en av tre StatoilHydro-ansatte som var passasjerer på flyet.

Helge Gustafsson (44) har bodd flere år i Bergen og har også to barn i Norge., i tillegg til barn og kone i Brasil.  (Foto: Privat)
Helge Gustafsson (44) har bodd flere år i Bergen og har også to barn i Norge., i tillegg til barn og kone i Brasil. (Foto: Privat)

Islending savnet

Også en tredje mann bosatt i Hordaland er savnet etter flyulykken. Den islandske statsborgeren Helge Gustafsson var ansatt ved FMC Technologies på Ågotnes ved Bergen.

44-åringen var født og oppvokst på Askøy, med islandsk far.

- Det er ikke enkelt, dette. Vi vet heller ingenting ennå, annet enn at de er savnet, sier Einar Gustafsson, bror til den savnede til bt.no.