tovelill1 (Foto: Bjørn Sørheim)
tovelill1 (Foto: Bjørn Sørheim)

Blir samboer med Hugh Hefner

- Dette er uvirkelig, jubler sørlandsjenta.

Glamourmodell og FrP-politiker Tove Lill Løyte flytter inn hos Hugh Hefner i Playboy Mansion i Los Angeles.

- Jeg fikk beskjed i forrige uke om at jeg får gjør en playmateshoot med Playboy. Jeg drar i neste uke, sier en strålende glad Tove Lill til «God kveld Norge».

Skal bo hos Hefner

Hun skal også bo på Playboy Mansion i en måned, og blant annet arbeide som vertinne på de berømte festene til den 83 år gamle Playboy-grunnleggeren.

- Jeg gleder meg utrolig mye til å treffe «Hef». Han er jo en levende legende i bransjen, sier Tove Lill, som forteller at å få posere i Playboy alltid har vært hennes store drøm. Nå får hun altså være Playmate i den amerikanske utgaven, noe som ikke er mange norske jenter forunt. Før henne har bare Kari Knudsen fra Romsdal (1962), Unne Terjesen fra Odda (1962), Liv Lindeland (1971), Ingeborg Sørensen (1975) og Lillian Müller (1975 og senere) fått den æren.

Les også: Her er de norske Playboy-jentene

- Dette er en veldig stor mulighet for meg. Jeg gleder meg egentlig til alt. Å få et eget rom å bo på i Playboy Mansion blir helt fantastisk, sier FrP-politikeren, som ikke ser for seg at hun overtar stafettpinnen etter Bridget, Holly og Kendra som Hefners kjæreste.

Les også: - Man vil alltid ha større

- Han har jo allerede to kjærester, to tvillinger. Dessuten har jeg jo kjæreste, ler hun.

Får 25.000 dollar

Tove Lill har tidligere bodd tre måneder i LA, og elsker byen. Nå forbereder hun seg så godt hun kan før møtet med de krevende fotografene.

- Jeg trener tre ganger om dagen, løper om morgenen, trener styrke på ettermiddagen, og løper igjen på kvelden, forteller Tove Lill, som kan belage seg på å få inn litt penger på kontoen for oppdraget også. 25.000 dollar er det verdt å være Playmate.

Les også: Norges frekkeste politikere

2
2
- Det er egentlig helt uvirkelig, smiler hun.

Sørlandsjenta har allerede blitt bedt om å bytte navn av sin agent.

- Han ville at jeg skulle skifte navn til Tove Lill Silvstedt, men det ønsker jeg ikke. Det er flere som har sagt at jeg ligner på henne, men jeg vil ikke herme, men slå igjennom med mitt eget navn, sier hun.

Gode råd på veien

Tove Lill får med seg flere gode råd på veien fra den norske Playboy-modellen Kristine Sjulstok. Hun har selv vært på Playboy Mansion til den årlige golfturneringen som avholdes av Hugh Hefner.

- Det var helt fantastisk å være der. Akkurat som man ser på TV, sier Kristine til «God kveld Norge».

Det man imidlertid må huske på, er å ikke snakke for mye om hva som skjer der.

- Det som skjer på Playboy Mansion, blir på Playboy Mansion, ler Kristine.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)