John Carew  (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)
John Carew (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)

Strippeklubbesøket gjorde Carew til en av gutta

Nå vil han takke fansen ved å sende idolet Alan Shearer ned til Championship.

John Carew og Aston Villa kan sende Newcastle ned til Championship søndag.

- Kommer til å gjøre feil i fremtiden
Nordmannen har alt i alt 15 mål for Villa denne sesongen, og Carew vil gjerne score flere mål for Villa-fansen, som ga ham heltestatus etter strippeklubbesøket som sørget for at manager Martin O’Neill bøtela ham i høst.

- Det ble til noe positivt. Jeg ble «John», jeg ble «Johnny Boy», en som er som alle andre, sier Carew.

Og nordmannen er helt sikker på at strippefadesen ikke blir den siste feilen han gjør.

- Jeg er sikker på at jeg kommer til å gjøre feil i fremtiden også. Jeg er faktisk 100 prosent sikker. Sånn er livet. Jeg er god til å spille fotball, men jeg er akkurat som dem, sier Carew.

- Ikke rom for sentimentalitet
Carew har seks mål på de siste elleve kampene, og selv Newcastle-manager Alan Shearer er en av hans største idoler, så vil ikke Carew gjøre ham noen tjenester.

- Jeg er en stor beundrer av Shearer. Han er på topp tre listen min over tidenes angripere bak Raúl og Ronaldo - den brasilianske, ikke han i United, selv om han er fantastisk, sier Carew.

- Jeg ønsker Alan lykke til, men det er ikke rom for sentimentalitet når du spiller. Vi går utpå der for å vinne. Slik er det, og slik skal det være. Det var det samme da jeg scoret mot Middlesbrough, jeg tenkte ikke noe særlig på det, sier Carew, som scoret Villas mål da det ble 1-1 mot Middlesbrough i forrige runde.

Det målet gjør at Middlesbrough bare har en teoretisk mulighet til å klare seg.