Partiformann Siv Jensen med et godt tak rundt sine to nestformenn, Per Sandberg (t.h.) og Per Arne Olsen. (Arkivbilde)  (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)
Partiformann Siv Jensen med et godt tak rundt sine to nestformenn, Per Sandberg (t.h.) og Per Arne Olsen. (Arkivbilde) (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)

Frps nestledere fortsetter

Frps landsmøte gjenvalgte søndag sine to nestledere, Per Sandberg og Per Arne Olsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var ingen motkandidater, og den eneste opposisjonen var en håndfull blanke stemmer. Begge får tittelen nestleder, ikke nestformann, slik det nå er vedtatt at det skal være i Frp.

Per Sandberg, som 1. nestleder, fikk noen minutter til å skryte av seg selv overfor landsmøtet, såkalt egenpresentasjon. Delegatene likte det de hørte:

- Folkens, vi skal jo i regjering til høsten. Dette vil jeg være med på, sa den rødhårede trønderen Sandberg og fikk landsmøtets velsignelse.

2. nestleder og ordfører i Tønsberg, Per Arne Olsen, har i løpet av vinteren vært gjennom en hjertetransplantasjon, men forsikret at han er tilbake for fullt de siste månedene fram til valget. Han står for øvrig oppført på sikker plass i Vestfold Frp og blir etter alt å dømme å finne på Stortinget i neste periode.

- Jeg skal gi mitt aller beste. Noen sier jo at det å komme på Stortinget er som å gå inn i koma, noe jeg har god erfaring med, sa Olsen selvironisk. (©NTB)

Se Hanne Marthe Narud og Stein Kåre Kristiansen oppsummere Frps landsmøte: