SJARMERTE: Vel 5000 møtte opp på et kjøpesenter utenfor Stockholm for å se og høre Alexander Rybak.
SJARMERTE: Vel 5000 møtte opp på et kjøpesenter utenfor Stockholm for å se og høre Alexander Rybak.

Rybak ble stor stjerne

Lørdag vant Aleksander Rybak melodi Grand Prix finalen i Moskva. Elisabeth Andreassen var overbevist om at Aleksander vil bli en stor stjerne lenge før seieren i Moskva.

Lørdag vant Alexander Rybak melodi Grand Prix finalen i Moskva. Elisabeth Andreassen var overbevist om at Alexander vil bli en stor stjerne lenge før seieren i Moskva.

Alexander og Bettan

Melodi Grand Prix-dronning Elisabeth Andreassen har turnert med Alexander Rybak denne våren og har stor tro på at 23 åringen skal lykkes i Moskva. - Han har fryktelig store vinnersjanser, men jeg tror han allikevel vil tjene på å bli nummer to eller tre. Alle vil ha han allikevel og han kommer til å bli stor stjerne i Russland og ellers i verden, sa Elisabeth Andreassen til God morgen Norge.

Bobbysocks

Bobbysocks som vant finalen i 1985, med Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen hadde et ferdig konsept og visste hva de ville. Det samme gjelder også for Alexander som er ferdig i formen og jobber hardt for det han tror på. «Bettan» som selv er historisk i MGP-sammenheng og har fire deltagelser i den europeiske finalen, har stor tro på «Fairytale» som låt.

Barratt Due musikkinstitutt

Alexander Rybak har vært knyttet til Barratt Due siden han var 10 år gammel. Han går nå som bachelor student ved det kjente musikkinstituttet, men har pga. sin grand prix suksess tatt en pause fra studiene. -Ut av mange talenter er Alexander kanskje det største talentet vi noengang har hatt, sier Stephan Barratt-Due rektor ved musikkintituttet.

«Bettan» og Stephan Barratt-Due var gjester i God morgen Norge. Se innslaget her!

312727