Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

2002 Lamborghini Murciélago

Lambo-annonse

Klikk her for å se annonsen

Italienerne er kongene av superbiler, og øverst rager Lamborghini. Murciélago er kanskje ikke like tøff som gode gamle Countach, men den er selvfølgelig mye raskere og lettere å leve med. Og ikke minst er den som skapt for norske forhold. Dette er en super vinterbil, med firehjulstrekk og avansert teknikk har du en rakett skapt for lusekofte og nikkers. Og for å holde oss til klær: Murcièlago koster absolutt skjorta, denne må du bla opp 2 390 000 kroner for. Selges av entusiastene på Hauk Motors i Skien.

1991 Honda NSX

NSX-annonse

Klikk her for å se annonsen

Målet for Honda var å lage en bil som skulle matche Ferrari 328, men med lavere pris og bedre holdbarhet. 280 hestekrefter er kanskje lite i en superbil, men motorkraft er ikke alt. Ayrton Senna overtalte Honda til å gjøre chassiset stivere, og at tidenes beste racerbilsjåfør har hatt en finger med i spillet er det lov å skryte av. Nå kan den bli din for 399 000 kroner. Da får du en eneiers bil som har bare har gått 56 000 kilometer.

1973 De Tomaso Pantera

De-Tomaso-Pantera

Klikk her for å se annonsen

De Tomaso Pantera byr på det aller beste fra to bil-verdener. Lekkert og klassisk italiensk sportsbil-design og midtmontert real american power, gjennom en 351 kubikk-tommers Ford V8. Den er i tillegg både lett og forholdvis billig å trimme - om du ikke er av den lettskremte sorten. Denne bilen er i følge eieren i Tennfjord, Møre og Romsdal mye påkostet og i god stand. Vi tipper det har dundret godt mellom fjellene der borte når han har vært ut og luftet den... For 350 000 kroner er det du som får lange, misunnelige blikk etter deg når du er ute og kjører!

2008 Alfa Romeo 8 C Competizione

Alfa-Romeo-8C

Klikk her for å se annonsen

Kun 500 stk er produsert og flere blir det heller ikke. Av disse har det kommet to til Norge, begge ligger ute til salgs. Den ene i følge ryktene fordi nåværende eier har en 8C spyder på vei. Gromt, gromt! Denne bilen er nr. 194 på den eksklusive produksjonslista og selges av Sandven i Bergen. Prisen lyder på den nette sum av to millioner nihundre og femti tusen kroner. Da får du en av bilhistoriens aller vakreste biler som allerede har blitt en klassiker.