Tarjei Westby ringte hjem til foreldrene da han vant rollen som Goggen Anker Hansen i «Hotel Cæsar». (Foto: Tore Waskaas)
Tarjei Westby ringte hjem til foreldrene da han vant rollen som Goggen Anker Hansen i «Hotel Cæsar». (Foto: Tore Waskaas)

- Jeg er faen meg Goggen Anker-Hansen!

Se Tarjei ringe til mamma umiddelbart etter han vant rolle i «Hotel Cæsar».

Tarjei Westby vant rollen som Goggen Anker-Hansen, sønnen til Jens August og Ninni.

17-åringen fra Nesoddtangen er ekstatisk over å ha vunnet en fast rolle i «Hotel Cæsar».

- Dette er det sykeste jeg har vært med på i hele mitt fantastisk syke liv. Dette har jeg drømt om så lenge nå - dette er det største jeg har vært med på, sier han.

Ringte til mamma

Noe av det første han gjorde var å ringe hjem til foreldrene for å fortelle nyheten. Se hvordan det gikk i videoen under. (Artikkelen fortsetter under videovinduet.)

304880

- Skuespill er min største lidenskap

Tarjei er ikke i tvil om at livet hans vil bevege seg i en ny retning.

- Dette vil forandre alt. Jeg elsker å drive med skuespill - det er min største lidenskap. Jeg er ikke en person som blir nervøs, men i stad sto jeg og skalv, sier han.

Kim Kolstad spiller Jens August i «Hotel Cæsar», og er glad over å få «sønnen» tilbake i serien. Han har ett tips til Tarjei.

- Fortsett med å ha det gøy. Lik det, akkurat som du gjør nå, oppfordrer Kolstad.

Send din gratulasjon til Tarjei nederst i saken!

Første audition

Tarjeis ferd mot «Hotel Cæsar» startet lørdag 14. mars, da 702 håpefulle skuespillertalenter møtte på åpen audition. Tarjei var en av dem, og i videoen under ser du hans aller første audition.

292683

Andre audition

Lørdag 28. mars var de 702 deltakerne redusert til 24. Her er Tarjei i Karl Johans gate under den andre auditionrunden.

295348

Tredje audition

Lørdag 18. april var 24 deltakere redusert til 10. Her er Tarjei i tredje og siste auditionrunde sammen med en av de kvinnelige finalistene, Marianne Hatlenes Lie.

302896

Hjem til «Hotel Cæsar»