Hotel Cæsar
Hotel Cæsar

Her går «Cæsar»-drømmen i oppfyllelse

Se reaksjonen til Tarjei og Marita når de vinner faste roller i «Hotel Cæsar».

Tarjei Westby (17) og Marita Traaen (16) er nå klare for å bli «Cæsar»-stjerner, etter at de stakk av med seieren i auditionkonkurransen arrangert av «Hotel Cæsar» og tv2underholdning.no.

Danket ut 700 konkurrenter

Tarjei og Marita startet eventyret da møtte opp på åpen audition sammen med nøyaktig 700 andre skuespillertalenter.

Nå kan de feire at de danket ut konkurrentene og vant drømmejobben.

- Dette er det sykeste jeg har vært med på i hele mitt fantastisk syke liv. Dette har jeg drømt om så lenge nå - dette er det største jeg har vært med på, sier Tarjei.

Se Tarjei og Marita motta nyheten i videoen øverst i saken!

Fornøyd Tom Sterri

- Det har vært en lang runde å finne frem til disse to skuespillerne, sier Tom Sterri, kreativ produsent på «Hotel Cæsar».

- Vi måtte definere rollene til Goggen og Runa enda mer konkret, og vi hadde ti finalister som var veldig dyktige. Vi måtte ta valget ut ifra hvilken karakter vi ville ha - og jeg syns vi har funnet to veldig dyktige mennesker, sier han.

- Hvem bestemte at det ble Tarjei og Marita?

- Den avgjørelsen er tatt av TV 2s prosjektleder Arild Brubak, Peter Falck hos Metronome, «Cæsar»-produsent Anne Kolbjørnsen og undertegnede, sier Sterri.

Åpner for flere skuespillerkonkurranser

Auditionkonkurransen har vært et samarbeid mellom «Hotel Cæsar» og tv2underholdning, og Sterri utelukker ikke at flere «Cæsar»-roller vil avgjøres via lignende konkurranser i fremtiden.

- Jeg tror vi vil gjøre dette igjen - spesielt hvis vi trenger unge mennesker. Å finne gode skuespillere tar litt mer enn fem minutter, så da er dette en veldig bra prosess. Og da det samtidig er en stor suksess på nett - der publikum stemmer og kommenterer - blir dette viktig for oss, sier han.

I løpet av konkurransen har deltakerne spilt inn auditionvideoer, scener i Karl Johan, samt scener på «Hotel Cæsar»-settet.

Hjem til «Hotel Cæsar»