team vinni korslaget (Foto: Ken Alvin Jenssen)
team vinni korslaget (Foto: Ken Alvin Jenssen)

«Team Vinni» lager singel med Paperboys

Rapperen tar med seg koret på spesialutgave av «Lonesome Traveller».

Låten «Lonesome Traveller» av Paperboys, som av Hanne Krogh har blitt spådd å bli årets sommerhit, har nå fått en helt egen «Korslaget»-versjon.

Kjøpe seg selv på CD

«Team Vinni» sang den nyeste låten til Paperboys under «Korslagets» fjerde program, men røk ut av konkurransen samme kveld.

Men selv om låten ikke klarte seg i konkurranse mot blant annet hitene «La det svinge» og «Har en drøm», så mener Vinni selv at koret gjorde det så bra at det var verd en ekstra innspilling av låten.

- Ja, vi har laget en helt egen «Korslaget»-versjon. Jeg syntes det var kult, for alle folka i koret har stått på så mye, og nå fikk vi gitt litt tilbake. Nå kan de kjøpe seg selv på CD, sier Vinni til tv2underholdning.no.

Les også:Slik blir «Korslaget»-finalen

Les også: Vinni sjanset med ny låt

Gøy med eget kor

Suzanne Fatou Sumbundu er en av kormedlemmene i «Team Vinni», men har et lenger forhold til Paperboys enn den siste singel-innspillingen.

- Ja, du kan vel si at jeg er fast korist for Paperboys, sier hun litt beskjedent.

Hun har vært med på de fleste av låtene på det nyeste albumet til gruppa, og synes det var ekstra gøy når hele «Team Vinni» ble med i studio.

- Det ble litt trangt i studio, men det var veldig gøy. Den versjonen vi fikk med koret ble veldig bra. Det er gøy å ha et eget kor, og ikke bare sample det hele, sier hun.

Sammensveiset gjeng

Selv om «Team Vinni» ikke kom til finalen i «Det store korslaget», rakk de allikevel å bli en sammensveiset gjeng.

- Det har blitt en veldig sammensveiset gjeng, og selv om det kan karakteriseres som en jobb å spille inn singel, så var det kun sosialt. Vi kunne jo låta fra før siden vi sang den i «Korslaget». Vi hadde det skikkelig gøy sammen, sier Suzanne.

Den nyinnspilte singelen blir å finne på Telenor Djuice sin musikkbutikk.

Les også: Team Vinni røk ut av «Korslaget»

Les også: Her finner du alt om «Korslaget»

Vant ønskereprisen

At publikum likte låten til «Team Vinni», har de nå fått bekreftet etter at de vant konkurransen om ønskereprisen på tv2underholdning.no.

Nettbrukerne har stemt fram koret, og nå skal de nok en gang opptre med den sommerlige låten under «Korslagets» finale lørdag kveld.

- Det er jo helt fantastisk! Jeg er veldig fornøyd med at vi vant. Det er jo gøy å vinne noe. Skikkelig stas. Og så setter jeg stor pris på tilliten fra publikum som har stemt, sa Vinni da han fikk telefon fra tv2underholdning.no med nyheten om at de gikk av med seieren.

Han hadde selv håpet på at de skulle få opptre en siste gang, og da med akkurat den låten.

- Det var den jeg hadde mest lyst til å spille igjen, mest for det er min egen, det er gøy å fremføre egen låt, sier Vinni.