Hanne, Smaken av Norge
Hanne, Smaken av Norge

Her er oppskriftene fra Vestlandet

Hanne disket opp med spekemat, brisling, kalkunrull og plommesorbet.

Forrett:
Spekemat med frisk, grønn ugressaus og sellerikrem

Se oppskriften her.

Hovedrett fisk:
Brisling med syltet Vossakvann, rødbetepuré, dillolje og pepperrotskum.

Se oppskriften her.

Hovedrett kjøtt:
Kalkunrull, bygg og traktkantarell, jordskokk, eple, lever og rødløksalat og eplesmørsaus.

Se oppskriften her.

Dessert:
Sorbet av René Claude plommer og ildkvede, iskrem smakt til med honning og tørkede plommer fra Hardanger og rød plommekompott.

Se oppskriften her.

Les alt om «Smaken på Norge» - og se alle oppskriftene her.

Les også: Sigurd kokkelerte for TV 2-kjendiser
Les også: Sigurd og Erling svarte seerne på nettreff