Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette trenger du til burgere:

240 g kyllingfarse
1 rød chili
1 sjalottløk
1 hvitløkfedd
2 stk røde paprika
2 ss kesam
1 liten bunt persille
hjertesalat
tomater
solsikkeolje
salt/pepper

Slik gjør du det:

Del paprikaen i to og fjern innmaten. Smør paprikaene inn med olje og legg dem i en ildfast form. Settes øverst i ovnen med grillelementet på.

Ta paprikaen ut fra ovnen etter et par minutter (når skallet begynner å bli svidd) og legg over aluminiumsfolie eller bakepapir. La stå i noen minutter. Ta så av skallet på paprikaen. Mos med en stavmikser. Ha i kesam, salt og pepper.

Hakk løk, chili, hvitløk og persille. Blandes inn i kyllingfarsen. Tilsett salt og pepper.

Stek burgerne.

Riv salat og ha på tomater. Press frisk sitron over salaten og legg på burgerne. Hell over paprikasausen.

Sunt og godt - god middag!