pia og sturla
pia og sturla

Hvem får en siste sjanse?

Debatten er i full gang - hvem vil du gjerne se igjen i «Norske Talenter»?

Fredag er det klart for aller siste ordinære semifinale i «Norske Talenter», men neste fredag kjører TV 2 i gang med semifinale fem - «Siste sjanse».

Les også: Ny vri i Norske Talenter

Hvem skulle du gjerne sett igjen i «Norske Talenter»? Si din mening nederst!

- Det er opptil flere ganger at jeg har irritert meg over at deltakere ikke har kommet videre. Nå får de en ny sjanse. Dette liker jeg! sier Thomas Giertsen til TV 2.

Debatten er i full gang

Nå er mobiliseringen i full gang, og i kommentarfeltet til artikkelen om den nye vrien i Norske Talenter har det kommet inn godt over et fem hundre kommentarer.

Noen av talentene som går igjen er allerede omdiskuterte deltakere som Kurt Arve Liabø og Robin Skog. Disse kom ikke til semifinalene, men dersom dommerne liker dem godt nok, kan de altså få en ny sjanse.

- Robin har fått ekstremt mange tilbakemeldinger på sms, mail og på nettet, og det viser jo bare en ting - han har talent, sa programleder Pia Lykke da hun og Sturla mimret tilbake til auditionrundene.

Les også: Dette mener Pia og Sturla om talentene
Les også: - Robin er folkets vinner
Les også: Likte du Kurt Arves låt?

- Slipp han løs!

Mange navn har blitt nevnt og noen av semifinalistene som går igjen er Pernille Brenni Brovold, Bjørn Erik Ulvatne og Lydia Hoen Tjore.

- Pernille er helt fantastisk! Med sitt personlige uttrykk og unike dansetalent sjarmerer og underholder hun til glede for liten og stor, skriver «Belle».

- Utifra hva vi så fra denne tenoren første gang er det ikke tvil at han sitter på et talent som bare venter på å bli sluppet ut. Vet ikke helt hva som skjedde under semifinalen, manglet litt klang og futt, men alle vet at han har det inne! Slipp han løs! skriver «Jørn».

Dommerne bestemmer talentene - du bestemmer resultatet

De åtte talentene som får denne sjansen kan være auditiondeltakere som kom videre, men som ikke fikk plass i semifinalene - eller semifinalister som ikke kom videre til finalen.

Når dommerne har plukket ut talentene er det opp til seerne å bestemme hvilke to talenter vi får se i finalen 8. mai.

- Vi gir seerne all makt, sier Linn Aubert, prosjektleder for «Norske Talenter» på TV 2.

Du kan se alle Norske Talenter-auditions igjen her!

Les alt om «Norske Talenter» her