SAMMEN: Hedda Kise og Anbjørg Sætre Håtun kom torsdag sammen på filmpremieren av «The Boat That Rocked».          (Foto: Marius Gulliksrud/Stella pictures)
SAMMEN: Hedda Kise og Anbjørg Sætre Håtun kom torsdag sammen på filmpremieren av «The Boat That Rocked». (Foto: Marius Gulliksrud/Stella pictures)

Kom sammen på fest

Både Hedda Kise og Anbjørg Sætre Håtun har vært gjennom en tøff tid. I går strålte de på filmpremiere.

Torsdag kveld virket TV 2-kjendis Hedda Kise og NRK-programleder Anbjørg Sætre Håtun svært opplagte og i godt humør, sammen på vei inn til filmen «The Boat That Rocked» som hadde premiere i Oslo samme kveld.

Vond tid

De har begge stått fram med sine sterke sykdomshistorier.

I fjor fortalte Håtun om brystkreftsykdommen og de tre påfølgende årene hun lå pleietrengende hjemme uten krefter til å gjøre noe som helst.

TV 2-ansiktet Kise har også fortalt om hjernesvulsten hun fikk fjernet i februar 2007. Svulsten var godartet, men hele opplevelsen har vært en tøff opplevelse for Hedda og hennes familie.

Les mer: NRK-kjendis invalidisert

- Går framover

Det har tatt tid for Hedda å komme seg etter de to operasjonene hun måtte igjennom i februar 2007. Hun har vært igjennom en hard periode.

- Jeg vil beskrive den som ganske tøff. Men jeg er veldig veldig fornøyd med at jeg har orket å komme hit i kveld, for dette betyr mye for Alva og Viril ikke sant, sa Hedda i fjor høst til «God kveld Norge». Da kom hun på filmpremieren til «High School Musical 3» med døtrene Alva og Viril.

Se video: Tilbake etter hjernesvulsten

Da «God kveld Norge» snakket med Hedda i fjor høst fortalte hun om den tunge veien tilbake etter operasjonen.

- Det går greit, det går fremover. Men jeg må sove i to dager for å orke noe sånt som dette, fortalte hun da.

Andre kjendiser på filmpremieren var Synnøve Skarbø, Vibeke Klemetsen, Lars Bohinen og Stine Buer.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
«God kveld Norge» er tilbake 25. april kl. 21.40 på TV 2
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»