Sigurd Sollien, Hans Petter Klememtsen, Erling Stenersen Sundal
Sigurd Sollien, Hans Petter Klememtsen, Erling Stenersen Sundal
Sigurd Sollien, Smaken av Norge
Sigurd Sollien, Smaken av Norge

Her er oppskriftene fra Sørlandet

Hans Petter Klemmetsen disket opp med sjøkreps, makrell, indrefilet av okse og jordbærchibboust.

Her er alle oppskriftene fra Sørlandsturen til «Smaken av Norge»-gjengen. Alle oppskriftene er ved Hans Petter Klemmetsen og er beregnet for fire personer.

Bon appetit!

Forrett

Lettrøkt sjøkreps, pannestekt sjøkreps, blomkålkrem, piperade og sjøkreps-sitrongresskum

Se oppskriften her!

Hovedrett fisk

Makrell med kapers, sitron og persille, syltet agurk, sautert spisskål, bakt gresskar, gresskarpuré og tomatchips

Se oppskriften her!

Hovedrett kjøtt

Ovnsbakt indrefilet og bresert oksebryst fra Storegra gård servert med grønnsakfrikassé og timianglace

Se oppskriften her!

Dessert

Jordbærchibboust med krydderposjert rabarbra, mascarponekrem og jordbærsorbet

Se oppskriften her!

Les alt om «Smaken av Norge» og bli med i konkurransen «Folkesmaken av Norge» her.