lego_rockband
lego_rockband

LEGO Rock Band?

Nok en spekulasjon som kan ha rot i virkeligheten.

Det skotter ikke akkurat på rykter og spekulasjoner i disse dager, med rykter om et nytt Syndicate-spill, Silent Hill til Wii, Fallout Online og den nylig oppkjøpte lisensen på Redneck Rampage som perler på en snor forrige uke. Nå beveger vi oss inn på det relativt bisarre, idet Kotaku hevder at LEGO Rock Band er så godt som avslørt for allmennheten.

Til grunn for denne påstanden ligger en lysbildeframvisning fra GCD (Game Developers Conference) av Dan Teasdale, sjefsdesigner i Harmonix (skaperne av Guitar Hero og Rock Band), rettere sagt en lysbildeframvisning vi aldri fikk se. Ifølge Teasdale ble nemlig feil versjon av framvisningen sendt til godkjenning i forkant av GDC, fremfor den versjonen som til slutt ble brukt.

En PDF-fil av den eldre utgaven av denne framvisningen nevner ord om et spill kalt LEGO Rock Band, og sier at dette spillet skulle vært annonsert i forkant av GDC i år. Det har allerede gått rykter siden januar om at Traveller's Tales, utviklerne av LEGO Star Wars, LEGO Batman og LEGO Indiana Jones , står bak utviklingen av dette spillet.

I hvilken grad LEGO passer inn i Rock Band-opplevelsen gjenstår å se, idet vi antar å få en bekreftelse - eller avkreftelse - på denne informasjonen i tiden som kommer.

Se denne filmen for hvordan det kan gjøres.