redneck
redneck
Internett   Mad men2
Internett Mad men2

Mer Redneck Rampage på vei?

Blizzard sikrer seg rettighetene til en kultklassiker.

Det var i herrens år 1997 at et lite spillselskap kalt Xatrix Entertainment fant ut at amerikanske ’rednecks’ og skytespill var en fabelaktig kombinasjon, og skapte Redneck Rampage. Spillet lot deg spille som Leonard og Bubba, to bønder på jakt etter premiepurka deres som, naturligvis, har blitt bortført av romvesner. Ingen jakt uten våpen, selvfølgelig, og som et hvilket som helst FPS hadde Redneck Rampage et omfattende og oppfinnsomt arsenal tilgjengelig.

Lisensen for dette fabelaktig bisarre spillet har gått rundt i lang tid uten at noen har valgt å gjøre noe med det, og få andre enn blodfansen og nostalgikerne har ønsket seg en oppfølger. Nå ser det likevel ut til at det kan være et håp, om enn et vagt sådan, for at serien kan vende tilbake. Vår alles kjære Blizzard ser nå nemlig ut til å ha snappet opp lisensen for dette spillet, og er nå listet som ”aktive” holdere av varemerket.

Dette virker som et snodig valg for et selskap som opp til nå har levd av rollespill og strategispill, men det finnes koblinger mellom selskapet og bondetamp-spillet for de som leter. Blant annet kan Inc Gamers melde at en av hovedprodusentene bak World Of Warcraft-utvidelsene The Burning Crusade og Wrath Of The Lich King, samt det kasserte Starcraft: Ghost, var hovedbrettdesigner for Redneck Rampage i sin tid.

Blizzard jobber for tiden med to hittil uannonserte titler som en hel gamingverden holder pusten for å vite mer om. Hvorvidt Redneck Rampage er en av disse gjenstår å se, og enda så usannsynlig det virker er vi villige til å holde pusten en liten stund til for at Blizzard kan overraske oss som de pleier.