fallout
fallout

Fallout Online på vei?

Interplay og Masthead med hemmelig prosjekt.

Det var heller få som så mye som hevet et øyebryn da det ble kjent for to dager siden at Interplay og utvikler Masthead Studios jobber med et nytt online-spill , under prosjektnavnet Project: V13. Prosjektet har visstnok vært under utvikling siden november 2007, og ennå fins det ingen detaljer om spillet.

Mer interessant er det derimot at Interplay holder rettighetene til Fallout-navnet, som nylig har fått et aldri så lite spark i baken med fjorårets suksess Fallout 3 til PC og konsoll. "V13" kan også bety "Vault 13", noe de som er kjent med serien sannsynligvis allerede har tenkt ut. Med tanke på de positive tilbakemeldingene Fallout 3 mottok, i tillegg til seriens stadig voksende univers, er det på ingen måte usannsynlig at dette kan være sant.

Fallout-spillene finner sted i fremtiden i etterkant av en atomkrig, hvor store deler av Amerikas befolkning ble flyttet inn i gigantiske, underjordiske hvelv for å beskytte dem mot atombombene og den påfølgende strålingen. Imidlertid leder diverse omstendigheter til at hovedpersonen må ut av hvelvet og opp på overflaten, hvor et større eventyr venter.

Foreløpig er tilknytningene til Fallout-navnet kun spekulasjon, og det har ikke forekommet noen offisielle uttalelser fra Interplay angående dette prosjektet. Vi krysser fingrene og håper på det beste.

Fysen på et Fallout-MMO? DISKUTÉR!