sebastian
sebastian

Sebastians skjulte talenter

«Norske Talenter»-Sebastian kan mer enn å synge.

Sebastian James Hekneby imponerte dommerne med sang under første audition i Oslo. Men det viser seg at Sebastian kan mer enn å synge. Under et besøk på TV 2 fikk mekket han ballongfigurer, spilte piano i kantinen og danset på taket.

Se hele innslaget øverst i saken!

Syk i tre uker etter audition

Da Sebastian var på audition i Oslo, ble han syk natten før auditiondagen.

- Jeg våknet natt til auditiondagen og hadde feber og virus i halsen. Jeg drakk masse te og spiste halspastiller, fortalte Sebastian i etterkant.

Det skulle vise seg å bli en lang sykdomsperiode.

- Jeg var faktisk syk lenge etter audition og borte fra skolen i tre uker, sier han til tv2underholdning.no og forteller at han kunne leve med sykdommen så lenge han viste at han var klar for semifinalen. Det skadet vel heller ikke at han fikk gode tilbakemeldinger fra dommerne.

- I dag er en ny stjerne født på «Norske Talenter»-scenen! utbryter dommer Jan Fredrik Karlsen ekstatisk.

Les også: Jan Fredrik Karlsen: - En ny stjerne er født!

Ikke forberedt på det negative

Tiden etter audition har vært spesiell.

- Vendepunktet kom etter at innslaget ble sendt på TV, sier han og forteller at han har fått mange tilbakemeldinger etterpå.

- Veldig mye har vært positivt, men det har vært noe negativt også, sier han og nevner spesielt kommentarer på klipp som ble lagt ut på youtube.

- Det kom noen negative kommentarer med en gang klippet ble lagt ut på youtube. Jeg var ikke helt forberedt på det negative, og i begynnelsen var jeg litt nedfor, sier han men legger til at dette er noe han har innstilt seg på å måtte takle.

Skal gi hundre prosent

Sebastian legger ikke skjul på at han virkelig vil komme videre.

- Jeg skal gi alt når jeg har kommet der jeg er nå. Jeg tilgir ikke meg selv hvis jeg ikke gir hundre prosent nå når det gjelder, sier han oppriktig.

Se Sebastians skjulte talent øverst i saken!

Les alt om «Norske Talenter»