(Foto: Johannessen, Sara/SCANPIX)
(Foto: Johannessen, Sara/SCANPIX)

Her er noen av årets aprilspøker

Har du blitt lurt?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Datoen er 1. april, og det betyr at du bør ta det meste med en god klype salt. For folk flest elsker å få andre ut på limpinnen.

Norske medier er intet unntak, og mange er svært kreative med sine spøker. De fleste liker å finne spøkene selv, men for dere som ikke klarer å vente har vi samlet et knippe av de vi har funnet her.

Vet du om flere aprilspøker? Avslør dem i kommentarfeltet under.

Sjekk også aprilsnarrer fra sportens verden: Snåsamannen til OL og Riise til VIF

Skal vi danse?

Flere av våre egne medarbeidere sperret øynene opp da seher.no kunne avsløre hvem som er årets Skal vi danse-deltakere.

Minder oppsiktsvekkende var det ikke at Side2 kunne melde at Simon Cowell er klar som dommer for det norske X-Factor som starter på TV 2 til høsten.

NRK kan i dag avsløre at sikkerhetskontrollen på flyplasser skal skanne pc-en din for ulovlige filer. Ikke nok med det, de tilbyr også en prototyp av testen som du kan kjøre på din egen maskin.

Den britiske avisen The Guardian kaster 188 år med tradisjon på bålet. Nå skal de slutte med papiravis, og kun gi ut nyheter på Twitter.

Den norske nettleseren Opera har også sensasjonelle nyheter. Den nye nettleseren kan styres av ansiktsbevegelser via et webkamera.

Våre kolleger i Nettavisen har dårlige nyheter til innbyggere i enkelte av landets kommuner. Skatteetaten krever nemlig eiendomsskatt i kommuner der skatten ikke er innført.

Snåsamannen og offentlige toaletter

Adresseavisen kommer med den smått sensasjonelle nyheten om at Snåsamannen skal inn i det medisinske teamet til Petter Northug før neste års OL i Vancouver.

Klassekampen skriver i sin papirutgave at regjeringen opphever beslutningen om å kjøpe det amerikanske kampflyet Joint Strike Fighter.

Telemarksavisa Varden skriver at det blir installert webkameraer på offentlige toaletter rundt om i Grenlands-området for å bekjempe kriminalitet.

Bergens Tidende har nyheten om at bompenger skal finansiere den nye operaen på Nygårdstangen. Bilister som ikke liker opera kan ringe for å reservere seg fra prosjektet.

Nettstedet dinside.no har dårlige nyheter for alle som har private bilder liggende ute på Facebook. Nå skal nemlig bildene du har lastet opp legges ut for salg.

Distriktsavisa Nationen kom med hylende nyheter. For hver ulv som skytes blir to nye impotert fra Russland.

Riise klar for Vålerenga

Romerikets Blad kom med årets siste overgangsnyhet. Bjørn Helge Riise er klar for Vålerenga.

Lokalavisen Tidens Krav i Kristiansund forteller at 25 bilister kan få prøvekjøre den nye Atlanterhavstunnelen.

Gudbrandsdølen Dagningen har nyheten om at Maihaugen vil kjøpe huset til innbyggere i Gudbrandsdalen.

NRK Trøndelag kom med en gladnyhet til alle skuespillerspirer i distriktet. NRK søker nemlig en trønder i rollen som skal overta for Kim i himmelblå.

Bergensavisen kan fortelle at krokodillen Samson må flytte til Sentralbadet.

Hegnar Online har gode nyheter for bilglade. En feil i avgiftssystemet gjør nemlig enkelte luksusbiler 100.000 kroner billigere.

Nordlys ble lurt

I Lofoten er befolkningen i ekstase etter at Pink Floyd er klare for konsert i Trollfjorden, skal vi tro Lofoten.com. Denne spøken klarte imidlertid å spre seg til andre medier.

Avisa Nordlys gikk fem på og omtalte konserten på sine nettsider. Det samme gjorde nettstedet lofo.no.

Og bare for å nevne det. Dagens kanskje mest ambisiøse og mektige spøk fant vi på denne siden. Nå lanseres verdens første flyvend helikopterhotell.

Vår egen aprilspøk? Vel, den burde ikke være umulig å finne på nettsidene våre.