Nord Norge, Smaken av Norge
Nord Norge, Smaken av Norge

Her finner du oppskriftene fra Nord-Norge

Roy Magne Berglund serverte ishavsrøye, krabbekjøtt, skrei, reinsdyrbiff og bløtkake.

Les også: Møt Sigurd og Erling etter programmet

Les også: Erlings tips og triks

Forrett

Stekt kongekrabbe og bakt ishavsrøye

Krabbekjøtt på tynt brød med seiersløk,

pepperot og dill

Fennikelsalat, løkpuré og smørsaus

Se oppskriften her.

Hovedrett fisk

Posjert skreirygg

Frikassé på grønnsaker, kjake og torsketunge

Stekt flesk i gressløksmør

Fritert tørrfisk i urtebrød

Se oppskriften her.

Hovedrett kjøtt

Helstekt reinsdyrbiff

Steinsoppragu med modellert sjampinjong

Kjøttglace og kremet saus med rognebærgelé

Smørstekt sellerirot

Potetkrem og chips på Gulløyepotet

Se oppskriften her.

Dessert

Bløtkake med sviskefyll

Sitronkrem og karamellkrem

Yoghurtsorbet, bringebærflak og mynte

Se oppskriften her.

Se video av oppskriftene her.

Les alt om «Smaken av Norge» her.

Roy Magne la onsdag morgen turen innom «God Morgen Norge». Resultatet ser du her:

294567