Hjelp, jeg er med i et japansk gameshow!  (Foto: TV3/)
Hjelp, jeg er med i et japansk gameshow! (Foto: TV3/)

Samuraier utfordrer til duell

Sverdkamp, sumokonkurranse og gresshoppespising er blant ingrediensene i kveldens program.

Idet deltakerne inntar en rolig frokost stormer en gjeng samuraier inn i lokalet. Samuraiene tar de forfjamsede deltakerne med til en japansk hage der sverdkamp står på menyen. De som mestrer den klassiske kampsporten dårligst blir ikke med videre i komkurransen.

Vel framme i studio må deltakerne ta på seg latterlige fiske- og kyllingkostymer. Ikledd disse upraktiske plaggene må de kjempe mot hverandre i sumobryting.

I neste konkurranse får de prøve seg som servitører. Japanske forretningsmenn sitter klare for å motta te servert fra en kjempestor kanne. Det blir ikke lett å treffe koppene når man må bevege seg langs et rullebånd.

Til slutt er det klart for elimineringsrunde. I denne runden blir deltakerene hengt fra taket iført en sele. Mens de henger og dingler i lufta skal de ved hjelp av spisepinner plukke opp gresshopper fra en stor beholder, og putte dem i en boks. De av deltakerne som har plukket flest, smiler fornøyd helt til det viser seg at de må spise alle gresshoppene de har fanget.

Se «Hjelp, jeg er med i et japansk gameshow!» på TV3 søndag kl. 20.00.

Se også:

«Brann - Stabæk» på TV 2 søndag fra kl. 19.55.

«Himmelblå» på NRK1 søndag kl. 20.35.

«Mormonia» på TV 2 søndag kl. 18.00.

«Victoria Silvstedt: Mitt perfekte liv» på TV 2 Zebra søndag kl. 22.05.